Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ευχαριστώ Μίνιτς σε… Πεδουλάκη!

Ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του επί των «κίτρινων», ενώ ευχαρίστησε τον ομόλογό του στον πάγκο του «τριφυλλιού», Αργύρη Πεδουλάκη.

Ευχαριστώ Μίνιτς σε… Πεδουλάκη
Ο Άρης γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως, Μίλαν Μίνιτς έμεινε ικανοποιημένος που η ομάδα του είχε την ευκαιρία να παίξει στο δεύτερο μισό παιχνίδι 5 εναντίον 5. Μάλιστα για αυτό ευχαρίστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ευχαριστώ τον κ. Πεδουλάκη που στο δεύτερο ημίχρονο άφησε να παίξουμε παιχνίδι 5 εναντίον 5. Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση για εμάς να παίζουμε 5 εναντίον 5 απέναντι σε ομάδα Ευρωλίγκας. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και στο τέλος της επίθεσης τελειώναμε τις φάση κάτω από το καλάθι. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια στην Ευρωλίγκα», σχολίασε ο Σέρβος κόουτς.

Εκ μέρους των παικτών των «κίτρινων», ο Κώστας Μήτογλου, είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Ήρθαμε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: