Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Φασίνες, καμένα λάδια και ιστορική Πανάθα!!

Γι’ αυτό δεν θα πεθάνει ποτέ το ποδόσφαιρο, γράφει ο Αποδυτηριάκιας! Επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο που στη θέση του μπορεί να προσφέρει μ’ ένα μονάχα παιχνίδι και μεγαλείο, και ανατροπή. Αθάνατο ποδόσφαιρο. Αιώνιο ποδόσφαιρο Ποιος θα τολμούσε να προβλέψει το 3-0 του Παναθηναϊκού. Για φασίνες ήταν αυτός που θα έλεγε ότι θα χάσει ο Ολυμπιακός με τρία τεμάχια. Κλείστε τον στο τρελλάδικο. Κι όμως έγινε. Πεντακάθαρα. Με τρεις γκολάρες.
Φαρμάκι ήπιαν οι γάβροι. Είπαμε. Ποδόσφαιρο είναι αυτό. Όλα μέσα παίζουν. Και τα απρόβλεπτα. Τα απίθανα. Αμέσως μετά τη μεγαλύτερη νίκη της Ιστορίας του Ολυμπιακού με Μάντσεστερ, τους ξεβράκωσε στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός.
Μίλησε η δύναμη. Η διαφορά ενέργειας που είχαν οι δύο αντίπαλοι. Πήγε περίπατο η διαφορά δυναμικότητας. Ο Ολυμπιακός με καλύτερους παίκτες, όμως και με καμένα λάδια.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, μια κλάση κατώτερος από τον πρωταθλητή, υπερτερούσε σε πάθος, σε αγωνιστικότητα, χαλούσε κάθε σκέψη να προωθηθεί ο Ολυμπιακός.
Τα τρία γκολ έγιναν από αντεπιθέσεις. Και το τρίτο, παρ’ ότι προήλθε από στημένη φάση. Προηγήθηκε φάουλ στον Καρέλη, που κατέβαινε με τη μπάλλα.
Και το πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού έγινε σε «νεκρό» χρόνο. Ο διαιτητής έπρεπε να δώσει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού σε φάση που είχε προηγηθεί. Πέναλτυ κανονικό υπέρ του Ολυμπιακού, όμως αμέσως μετά από φάουλ-μαρς υπέρ του Παναθηναϊκού.
Τρία γκολ από το χώρο ευθύνης του κέντρου της άμυνας του Ολυμπιακού Μανωλάς με Μαρκάνο στο α’ μέρος και με Παπαδόπουλο στην επανάληψη ήταν αδύνατο να διαχειριστούν μια περιοχή 50 μέτρων περίπου. Μόνοι τους ήταν οι δυο σέντερμπακ, απέναντι σε διψασμένους κυνηγούς του Παναθηναϊκού.

ΕΝΣΤΑΣΗ του Ολυμπιακού πριν την έναρξη του ντέρμπυ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias 

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Σε καμμία άλλη χώρα, ακόμα και στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θα φας τέτοια ρεζιλίκια στη μάπα παραμονές, λίγες ώρες πριν από ένα ντέρμπυ.
Αυτή η καταραμένη αντιπαλότητα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού που, αποδυτηριάκιας μιλάει, ξεκινάει από την προσωπική κόντρα των δύο προέδρων. Για τον Αλαφούζο είναι δάκτυλος του Μαρινάκη ότι κρύφτηκε ο ήλιος από τα σύννεφα. Επειδή κόπηκε το παλαμάρι στο σκάφος του Μαρινάκη και έφυγε σκαστό στα ανοικτά του πελάγους, η βρωμοδουλειά είναι του Αλαφούζου.
Έτσι παίζει το έργο. Η απόλυτη καχυποψία. Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας σήμερα το πρωί της Κυριακής εν όψει ντέρμπυ και στον Ολυμπιακό χάσανε το χρώμα τους όταν είδαν στη λίστα του Παναθηναϊκού το όνομα Γιάννης Αϊδινιώτης (φωτό).
-Τι τον θέλετε αυτόν, είναι άνθρωπος της νύχτας, άνθρωπος του υποκόσμου, αντέδρασαν οι ολυμπιακοί.
02-03-14aid
Πυγμάχος του Παναθηναϊκού, παληόφιλος του αποδυτηριάκια ο Αϊδινιώτης, ταλέντο στην γροθιά όταν πρωτοξεκίνησε πριν 45 χρόνια, είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που άρχισε να προπονεί γυναίκες μποξερίνες. Είναι μπλεγμένος σε προστασίες, είπαν οι ολυμπιακοί. Και οι βαζέλοι την βγήκαν από αριστερά.
-Και εσείς γιατί πέρυσι στο μπουθ, στο ΟΑΚΑ, κουβαλήσατε τον Γιδάκο και τον τρομπετίστα της Θύρας 7;
Γιδάκος και Κουλίζος, λέει ο αποδυτηριάκιας, το έπαιζαν «έφοροι» και καθόντουσαν στον πάγκο της Προοδευτικής, επί προεδρίας Γιάννη Καρρά. Ο Κουλίζος, με οικογενειακή μανιάτικου τύπου Εντολή, είναι ο δολοφόνος του περιβόητου Γιαννέα, μακράν Νο 1στη νύχτα, συγχωριανός των Βαρδινογιάννηδων, από την Επισκοπή Ρεθύμνου. Ο Γιαννέας είχε καθαρίσει το πρωτοπαλλήκαρό του Κουλίζο, ο αδελφός του οποίου πήρε τελικά την εκδίκηση.
Με την εικόνα της Παναγίας να πάνε στο Καραϊσκάκη οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» και ο ένας και ο άλλος θα μιλάνε για έργο του Σατανά.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: