Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άρρωστη κατάσταση…!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ομάδα των 17-18 εκατομμυρίων που εκτίθεται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, αλλά και για τους γελοίους και... εγκληματίες του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε, δεν κυριάρχησε, δεν άντεξε, δεν κατάφερε να επιβάλει την ποιοτική του ανωτερότητα, ούτε απέναντι στον Εργοτέλη. Μία ομάδα που χωρίς λύσεις στην επίθεση, κόντεψε να του γυρίσει το 0-2 σε 3-2!

Ακόμη και στο 0-2 όσοι έβλεπαν προσεκτικά το παιχνίδι καταλάβαιναν ότι σαφώς ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε τέτοιο προβάδισμα. Μπήκε απλώς καλύτερα στα δύο ημίχρονα και πήρε προβάδισμα με δύο καλές αλλά μεμονωμένες επιθέσεις.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα και με το φρεσκάρισμα του Ουζουνίδη απλώς πίεσαν τον ΠΑΟΚ. Και εκεί έγινε το μοιραίο…

Για το σημερινό 2-2 του ΠΑΟΚ, δεν φταίει ούτε το σύστημα, ούτε οι επιλογές, ούτε η άμυνα, ούτε το κέντρο, ούτε ο Στέφενς και το στήσιμο της ομάδας. (Ο Στέφενς απλώς άργησε να φρεσκάρει την δική του ομάδα).

Ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και οι παίκτες δεν έχουν τις ψυχολογικές δυνάμεις να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις ούτε με τον Εργοτέλη στο άδειο Παγκρήτιο. Φταίνε αυτοί; Φταίει ο προπονητής; Φταίει η ανοργανωσιά που κυριαρχεί από την πρώτη μέρα… Τι σημασία έχει πλέον;

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την λύση. Φέτος η χρονιά χάθηκε μια και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει ομάδα. Το θέμα αφορά τα αποτελέσματα και πως θα έρθουν στα παιχνίδια στόχων…

Ποιος και πως μπορεί να εγγυηθεί γι’ αυτά; Ποιος ξέρει την λύση για να γιατρέψει αυτή την ομάδα των 17-18 εκατομμυρίων που εκτίθεται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας;

* Έχουν δίκιο όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που ειρωνεύονται τον ΠΑΟΚ.  Σωστά κάνουν όλοι όσοι θυμούνται τα «ντόρτια» του πρώτου γύρου. Τι να πεις για εκείνους που βάζουν (πάνω απ’ όλα) το +20; Πολύ καλά τα λένε όλοι όσοι αναλύουν την διαφορά δυναμικότητας, ποιότητας-οργάνωσης κτλ, κτλ… Έτσι είναι: Όπως τα λέτε!
Τον Κάκο όμως θα τον δεχθούνε στο κύπελλο; (Προσέξτε μάγκες… Όχι στο πρωτάθλημα…)
 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει οποιοδήποτε πρόβλημα για διαιτητή κοινής αποδοχής, άρα για τον καλύτερο και πιο έμπειρο και πλέον ανεξάρτητο διαιτητή; (Ποιον άλλον να προτείνουν; Τον Γιάχο; Θα παίζει σε βόλεϊ εκείνη την περίοδο μια και πέρυσι στον τελικό κυπέλλου έδειξε ότι το έχει…). 
Καλά λοιπόν όλα τα άλλα… Επί του προκειμένου τι λέμε; Τι λένε; Τι θα πουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ αφήνουν τίποτα στην τύχη, καταργώντας την ποδοσφαιρική μοίρα ;
Πως και πως περιμένουμε αυτή την επιχειρηματολογία που θα προκύψει…

* Γελοίοι... Ξεφτιλισμένοι. Εγκληματίες του ποδοσφαίρου: Ο βοηθός Σωτηρόπουλος που «έκανε» ότι δεν είδε 1-2-3 οφσάιντ στο Βέροια- Ολυμπιακός, ΔΕΝ τιμωρήθηκε!! Την 24η αγωνιστική ξεφτιλίστηκε (και πάλι) πανελλαδικώς και την 27η αγωνιστική έπαιξε Ξάνθη-Λεβαδειακός.
Τι να μας πείτε ρε κορόιδα, που ακόμη ασχολείστε σοβαρά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο!! (Περισσότερο αναφερόμαστε σε αυτούς που ακόμη ξοδεύουν λεφτά σε αυτό το πράγμα…).
(Ξέρω και σήμερα ότι οι απαντήσεις-ειρωνείες πολλών για το δεύτερο και τρίτο θα αφορούν την τραγική εικόνα του ΠΑΟΚ και όχι την ουσία των γραφομένων. Είναι γνωστό ότι γι' αυτά δεν υπάρχουν επιχειρήματα...)..
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: