Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Χάβος: «Δεν κερδίζει ο καλύτερος»

Ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και τη συμπαράσταση του κόσμου παρά την ήττα (3-1) εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς

Χάβος: «Δεν κερδίζει ο καλύτερος»
Μπορεί ο Παναιτωλικός να μη νίκησε, όμως ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος απ’ τη παρουσία των παικτών του στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Αγρινίου εξέφρασε την ευχαρίστησή του απ’ τη παρουσία των παικτών, τονίζοντας πως δεν κέρδισε ο καλύτερος, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του Μπικέι και στην αντίδραση του Νταλμά όταν έγινε αλλαγή.

Αναλυτικά:

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα σου 1-3 από έναν ικανό αντίπαλο και ο κόσμος φεύγει από το γήπεδο και χειροκροτεί την προσπάθεια των παιδιών, νομίζω είναι κέρδος. Ευχαριστώ προσωπικά τον κόσμο γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και ταχύτητα. Κάναμε φάσεις και κλείσαμε τον Ατρόμητο στο δικό του μισό γήπεδο. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από ένα λάθος μπήκαν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμη πιο καλά. Πετύχαμε το γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ειδικά σε αυτή του Μπόγιοβιτς θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε βγει μπροστά να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ούτε σουτ δεν είχε κάνει. Έγινε όμως ένα δώρο στον αντίπαλο και μετά το 1-2 ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο αυτά έχει, το ξέρουμε όλοι μας. Δυστυχώς δεν κερδίζει ο καλύτερος. Συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και απ’ την απόδοσή τους και απ’ τη συμπεριφορά τους
».

Για το αν τον πίκραναν τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα και η συμπεριφορά του Νταλμά στην αλλαγή: «Σίγουρα στεναχωριέσαι όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου και σπάει το αήττητο που το είχαμε τόσο καιρό. Είναι ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα βάλεις με το νόμο του ποδοσφαίρου. Στενοχωρήθηκα και με την αντίδραση του Νταλμά. Εγώ τον έβαλα να παίξει, εγώ τον έβγαλα. Όταν έχει τέτοια αντίδραση… Θα το δούμε από Τρίτη και θα πάρει το δρόμο του».

Για το ότι η ομάδα δεν έχει βρει αμυντικά λύσεις στην απουσία του Μπικέι: «Αυτό δείχνει η ομάδα. Δύο αγώνες μας έλλειψε ο Μπικέι και έναν στην Τρίπολη που εκεί ήταν όμως θέμα πειθαρχίας. Αγωνιστικά όμως, μετά τα λάθη που είχε κάνει και με μεγάλη προσπάθεια και συζήτηση με τον ίδιο, θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια ήταν πάρα πολύ σοβαρός και όντως η απώλειά του έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι ήταν πάρα πολύ σημαντική».

Για την απόδοση του Μαρτίνεζ: «Ο Μαρτίνεζ σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Μας βοήθησε πάρα πολύ στο γρήγορο παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Πήρε χρόνο συμμετοχής με την Καλλονή και έδειξε τα σημάδια βελτίωσης που πρέπει. Σήμερα θεώρησα δεδομένης της απόδοσης που είχε με την Καλλονή ότι ήταν ευκαιρία να παίξει και νομίζω, αν συνεχίσει έτσι, όλοι είδατε ότι ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει ένα παίκτη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: