Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πεδουλάκης: «Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη της ομάδας επί του Άρη, όμως θέλει να δει μεγαλύτερη προσπάθεια από εκείνους.

Πεδουλάκης: «Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια»
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χωρίς δυσκολία του Άρη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δίνει ανάσες σε βασικούς παίκτες της ομάδας και παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους. Σε αυτό αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς τονίζοντας ότι περιμένει μεγαλύτερη προσπάθεια από τους νέους. Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Στεφάν Λάσμε που δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στον αντίχειρα.

«Ήταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν για να προετοιμαστούμε καλά εν όψει της συνέχειας. Να τρέξουμε και να μοιράσουμε το χρόνο ξεκουράζοντας κάποια παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά να παίξουν μόνα τους χωρίς τους παλιούς», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και συνέχισε:

«Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο, αλλά γίνεται για τρίτη φορά και πρέπει να βελτιωθεί. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς συνεχίζουμε... Ο Στεφάν είχε ένα πρόβλημα με το χέρι του. Δεν μπορούσε να πιάσει τη μπάλα, αλλά νομίζω ότι από την Τρίτη θα είναι μαζί μας».

Από την πλευρά του ο φόργουορντ των «πράσινων», Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, σχολίασε: «Για το ματς με τον Άρη είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε. Θέλαμε να δώσουμε το 100% και να παίξουμε σκληρά. Κοιτάζουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: