Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τίποτα σοβαρό ο Ολαϊτάν!

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό με τις εξετάσεις του Μάικλ Ολαϊτάν. Αυτές έδειξαν ιογενή μυοκαρδίτιδα –λόγω άγχους- και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, όπως διαβεβαιώνει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Τίποτα σοβαρό ο Ολαϊτάν
Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν. Η αρχική «παγωμάρα» με την κατάρρευση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ήρθε να δώσει τη θέση της στην ανακούφιση.

Κι αυτό διότι ο άσος των Πειραιωτών μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και οι πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει ιογενή μυοκαρδίτιδα. Αυτή προκλήθηκε απ’ το άγχος και το στρες που είχε εκείνη την ώρα ο παίκτης, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» ξεκαθαρίζει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν αφορά κάποια χρόνια πάθηση και ο Ολαϊτάν θα είναι μια χαρά στην υγεία του.

Σήμερα, βέβαια, θα παραμείνει στο «Μετροπόλιταν» προκειμένου να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις, κυρίως προληπτικού χαρακτήρα και είτε την Δευτέρα, είτε το αργότερο την Τρίτη θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ο Μίτσελ και οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν τον Ολαϊτάν στο νοσοκομείο, προκειμένου να δουν πως είναι στην υγεία του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: