Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Την πήρε και… τη σήκωσε!!

Βίαια έριξε τη Σάντερλαντ απ’ τα σύννεφα η Μάντσεστερ Σίτι! Δυο γκολάρες των Τουρέ-Νασρί σε λιγότερο από 2' τούμπαραν τον τελικό του Λιγκ Καπ κι έστειλαν τους «πολίτες» να σηκώσουν την κούπα (3-1)!

Την πήρε και… τη σήκωσε! (video)
Πώς είναι να κοιμάσαι έπειτα από μεθύσι και να ‘ρχεται ο άλλος να σου τραβάει την κουβέρτα; Να σου ρίχνει έναν κουβά νερό; Ε, τόσο απότομα ξύπνησε η Μάντσεστερ Σίτι τη Σάντερλαντ από τ’ όνειρο της κατάκτησης του Λιγκ Καπ!

Έχοντας προηγηθεί απ’ το 10’ στον τελικό του Γουέμπλεϊ (με όμορφο πλασέ του Μπορίνι έπειτα από μπαλιά του Τζόνσον) οι «μαύρες γάτες» πίστεψαν ότι μπορούν να σηκώσουν το τρόπαιο.

Και το πίστεψαν ακόμα περισσότερο φτάνοντας με προβάδισμα ως το 55’. Αρκούσε όμως να… φάνε στο κεφάλι ένα αδιανόητο «τούβλο» του Τουρέ από 35 μέτρα για να σκοτεινιάσουν όλα. Και πριν καλά-καλά συνέλθουν, να έρθει ο Νασρί (με αλανιάρικο εξωτερικό φάλτσο) και να τους τραβήξει ξανά το χαλί.

Αυτό ήταν. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ δε συνήλθε ποτέ. Ούτε με τις αλλαγές (στις οποίες δεν συμπεριλαμβανόταν ο Νάτσο Σκόκο και στις οποίες δεν θα μπορούσε να συμπεριληφθεί ο Μαυρίας, μιας και ήταν εκτός αποστολής).

Έτσι, ο Νάβας μπόρεσε να της δώσει τη «χαριστική βολή» στο 90’ (3-1) και επιβεβαιώνοντας ότι η Σίτι έμαθε απ’ το περσινό μάθημα με τη Γουίγκαν (που της είχε κλέψει το Κύπελλο) να τη στείλει… ντουγρού στο βάθρο για την πρώτη κούπα της χρονιάς!


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Παντιλίμoν, Κομπανί, Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νασρί, Σίλβα (79’ Χάβι Γκαρθία), Γιάγια Τουρέ, Φερναντίνιο, Αγουέρο, Τζέκο (87’ Νεγκρέδο)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μανόνε, Μπράουν, Ο' Σέι, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Τζόνσον (60’ Γκάρντνερ), Κάτερμολ (79’ Τζιακερίνι), Λάρσον (60’ Φλέτσερ), Κι, Κόουλμπακ, Μπορίνι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: