Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

«Αντίο» σε Μουν, ακολουθεί ο Μπέγκιτς!!

Τέλος στη συνεργασία της με τον Τζαμάριο Μουν έβαλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να επαναφέρει τον Πέτγουεϊ στο πρωτάθλημα και να έχει… μία ομάδα και στις δύο διοργανώσεις.

«Αντίο» σε Μουν, ακολουθεί ο Μπέγκιτς
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Τζαμάριο Μουν, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία μαζί του. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, η εξέλιξη αυτή αποτελεί απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος επαναφέρει στο ελληνικό ρόστερ τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και για να μην υπάρχει διαφοροποίηση σε αυτό που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, θέτει εκτός τον 33χρονο πρώην NBAer. Η αλλαγή θα ανακοινωθεί στον ΕΣΑΚΕ εντός της εβδομάδας.

Δεν αποκλείεται πάντως, εκτός από καθαρά αγωνιστικούς, οι λόγοι να είναι και πειθαρχικοί, αφού προκάλεσε ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας το γεγονός ότι ο Μουν, παραμονή του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, έγραφε στο twitter πέντε η ώρα τα ξημερώματα ότι ανήκει στο ΝΒΑ και εκεί θα έπρεπε να παίζει.

Τον… δρόμο του Μουν, δεν αποκλείεται να πάρει άμεσα και ο Μίρζα Μπέγκιτς, που δεν υπολογίζεται. Τη θέση του θα πάρει ο Γκεόργκι Σερμαντίνι και αν ο Σλοβένος σέντερ βρει ομάδα, θα λυθεί και η συνεργασία μαζί του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: