Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

«Δεν σταματάμε εδώ»

Ο ΚΑΟΔ πήρε μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδου και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 μπάσκετ, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να τονίζει ότι η ομάδα του δεν σταματά σε αυτό το σημείο…

Με την εκτός έδρας νίκη του κόντρα στον Κολοσσό, ο ΚΑΟΔ επί της ουσίας εξασφάλισε την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της Α1 μπάσκετ και αυτό επιτρέπει στον προπονητής της ομάδας Νέναντ Μάρκοβιτς να στοχεύει στο... κάτι παραπάνω.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Ρόδου και το ξέραμε. Γνωρίζαμε πως λόγω πίεσης δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι για εκείνους και το εκμεταλλευτήκαμε αφού ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πολλά από τα λάθη του Κολοσσού, ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα, έγιναν λόγω αυτής της πίεσης. Έτσι εμείς ελέγξαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε μια διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε σωστά την αντίδραση του Κολοσσού, ξέραμε πως θα προσπαθούσαν να επιστρέψουν, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και στο τέλος χρειάστηκε να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ για να φτάσουμε στη νίκη», είπε ο Βόσνιος τεχνικός και συνέχισε:

« Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και καλή συνέχεια».

Από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ, ο Τζούλιαν Βον, είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρόδου, ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί σωστά, ήμασταν πνευματικά δυνατοί και καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: