Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

«Παιχνίδι με δύο όψεις»

Στην υπεροχή που μοιράστηκαν ανά ημίχρονο Πανιώνιος και Καλλονή στάθηκε ο Νίκος Αναστόπολος στις δηλώσεις του μετά το ματς. «Μπορούσαμε την νίκη» τόνισε ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

«Παιχνίδι με δύο όψεις»
Σημαντικό χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στην Καλλονή ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στις δύο όψεις που είχε το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας πως ο Πανιώνιος είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το στόχο του.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο α' μέρος η Καλλονή ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο εμείς. Ειδικά μετά το 1-0. Η ΑΕΛΚ ισοφάρισε σε μία φάση όπου αδράνησε η άμυνά μας,. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό και θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας και συνεχίζουμε. Το θέμα είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά. Θέλαμε τη νίκη για να πάμε στους 33 βαθμούς, αλλά και με τους 31 δεν έχουμε πρόβλημα. Θα πετύχουμε το στόχο μας, ενώ κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς όχι τους αντιπάλους μας
».

Για την αλλαγή του Γιάννου: «Ήταν θέμα τακτικής. Υπολογίζουμε όλα τα παιδιά»

Για το πως αισθάνεται με την επιστροφή του στον Πανιώνιο: «Όμορφα. Σαν να είμαι εδώ για πρώτη φορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: