Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Xτίζει μεγάλο Παναθηναϊκό!!

«Ντου από Παντού» για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης. Το μέλλον, η υγεία και η... Παρί! Απίστευτη εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός. Αυτό νομίζω ότι το είδαν όλοι. Οι πράσινοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Κι έφτασαν στον θρίαμβο. Με τους ερυθρόλευκους να παρουσιάζονται αγνώριστοι.
Κτίζει
Εδώ, όμως, πρέπει να σταθούμε λίγο παραπάνω στην ομάδα που κέρδισε. Και νομίζω ότι ο Αναστασίου κτίζει μεγάλο Παναθηναϊκό.
Τι θα γίνει;
Αν, δηλαδή, μ’ αυτό το φτωχό ρόστερ και με το μισό μπάτζετ από πέρυσι μπορεί και φτιάχνει τέτοια ομάδα ύστερα από μόλις οκτώ – εννιά μήνες δουλειάς, τότε τι θα γίνει αν μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει μερικές μεταγραφές ακόμα το καλοκαίρι κι αφήσουν τον Αναστασίου να δουλέψει σε βάθος χρόνου;
Εκπέμπει υγεία
Απόψε είδαμε στο Γ. Καραϊσκάκης μια ομάδα που εκπέμπει υγεία. Και το έχουμε επισημάνει ξανά αυτό στην διάρκεια της σεζόν.
Ζωντανός
Ένας Παναθηναϊκός ζωντανός, με τρεξίματα, με οργάνωση στο παιχνίδι του, με αρχή και τέλος.
Το αήττητο
Και κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με τρία γκολ διαφορά μέσα στο Καραϊσκάκη. Ποιος το έχει κάνει αυτό στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια; Αήττητος ήταν φέτος ο Ολυμπιακός.
Μόνο η Παρί
Ακόμα και στην Ευρώπη, όμως, μόνο η Παρί πέτυχε φέτος μια παρόμοιας έκτασης νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν.
Όλο το μέλλον μπροστά του
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, απέδειξε ότι προχωράει στον σωστό δρόμο. Αυτή η νίκη είναι σημαντική υποθήκη για το αύριο.
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός ήταν Νο1 θέμα στην Ευρώπη για το 2-0 επί της Μάντσεστερ. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο διπλό του Παναθηναϊκού. Που αν συνεχίσει έτσι, έχει το μέλλον μπροστά του.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: