Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Μπεργκ: «Τα κάναμε όλα σωστά»!

Στην άψογη τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πίστευαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Μπεργκ: «Τα κάναμε όλα σωστά»!
Το πόσο καλά διαβασμένος ήταν ο Παναθηναϊκός στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού υπογράμμισε ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

«Είμαστε ικανοποιημένοι, κάναμε μεγάλη νίκη. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας και είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Τα κάναμε όλα σωστά, είμαστε ευτυχισμένοι που παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της Nova

Για την τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι:

«Είχαμε στόχο να βρούμε χώρους και να φύγουμε στην κόντρα. Θέλαμε μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και ότι είχαμε σχεδιάσει βγήκε. Έτσι ήρθε και το γκολ μου. Δεν ξέρω αν ο Τάσος (σ.σ Λαγός) με είχε δει ή αν βγήκε στην τύχη, όμως την κατάλληλη στιγμή κάναμε τη ζημιά».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός σκοράρει περισσότερο εκτός έδρας:

«Έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε περισσότερο και εντός έδρας. Στο σπίτι μας οι αντίπαλοι αμύνονται περισσότερο. Σήμερα βρήκαμε χώρους για να παίξουμε στην αντεπίθεση».

Για την κλήση του στην εθνική Σουηδίας:

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Κάνω τη δουλειά μου και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που κλήθηκα στην εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: