Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Γελάει όλη η Ελλάδα»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει ο Ηρακλής, που διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία (και το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου) του Μαντάκη και ξεκαθαρίζει πως δεν θα υποταχθεί σε κανέναν.

«Γελάει όλη η Ελλάδα»
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Μαντάκη και κυρίως του… αμφισβητούμενου πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου στις καθυστερήσεις (που εν τέλει δεν μπήκε) εξέδωσε ο Ηρακλής.

Η κυανόλευκη ΠΑΕ έστειλε μήνυμα πως δεν πρόκειται να υποταχθεί ποτέ και σε κανέναν, μιλάει για κατ' επανάληψη «ανθρώπινα λάθη» που γίνονται εις βάρος της και ξεκαθαρίζει θα συνεχιστεί έντιμα η προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση…

Η ανακοίνωση:

«Όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται και καταλαβαίνει. Μήπως να κάνουμε λάθος και να μην βλέπουμε εμείς σωστά φάσεις όπως το σημερινό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας το οποίο με τόση ευκολία υπέδειξε ο διαιτητής Μαντάκης; Γελάει όλη Ελλάδα με τις αποφάσεις ενός διαιτητή επιπέδου Superleague…

Να ξέρετε ότι ο Ηρακλής δεν μπορεί να υποταχθεί, δεν μπορεί να σωπάσει. Μας έχετε βάλει σημάδι και σε κάθε παιχνίδι έχουμε διάφορα «ανθρώπινα» λάθη τα οποία είναι εις βάρος μας. Στα Ψαχνά, με τον Αιγινιακό και σήμερα με τον Ολ. Βόλου στο ίδιο έργο θεατές ενώ την ίδια ώρα η ομάδα μας και συγκεκριμένοι παίκτες «κιτρινίζονται» είτε θέλουν, είτε όχι, είτε φταίνε, είτε όχι.

Ο Ηρακλής θα κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο για να ανέβει κατηγορία και να βρεθεί στην φυσική του θέση. Ακόμα και κόντρα σε διαιτητές…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: