Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Φουλ για… σεντόνι!!

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον πρώτο του στόχο για τη φετινή σεζόν, όμως πλέον καλείται να «προσγειωθεί» στην πραγματικότητα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Φουλ για… σεντόνι!
Στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τον πρώτο αγώνα να είναι την προσεχή Τετάρτη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, στρέφεται το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μία χρονιά που στόχος όλων ήταν η δημιουργία μίας ομάδας με μέλλον, στο «τριφύλλι» κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για ένα λαμπρό «αύριο».

Πλέον οι «πράσινοι» επιθυμούν να πάρουν το… εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, με τον Γιάννη Αναστασίου να καλείται να αναλάβει το δύσκολο έργο να προσγειώσει τους παίκτες του μετά από μία σπουδαία επιτυχία.

Για αυτό τον λόγο ο Έλληνας τεχνικός θα τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως η χρονιά δεν έχει ακόμα τελειώσει και πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στο μίνι πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Επίσης, θα τους ζητήσει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως έχουν κάνει στο β’ γύρο της χρονιάς, και να καταφέρουν να πετύχουν ακόμη έναν στόχο, την έξοδο της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Μπαϊράμι, δεν υπάρχουν αλλά είναι δεδομένη η καταπόνηση από τον τελικό του Κυπέλλου και ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές, αφού τα παιχνίδια είναι πλέον συνεχή (Τετάρτη-Κυριακή) μέχρι να ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα στις 17 Μαΐου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: