Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κουβέντα για την… κουβέντα!

Για την επόμενη μέρα μετά την απώλεια Κυπέλλου συζήτησαν Σαββίδης, Βρύζας, Γεωργιάδης χωρίς να βγει προς τα έξω το περιεχόμενο της κουβέντας και οι αποφάσεις του μεγαλομετόχου.

Κουβέντα για την… κουβέντα
Η βαριά ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό έφερε τριγμούς στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το γεγονός να συγκαλεί έκτακτο μίτινγκ με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ απών ήταν ο Τσιτσιακόφ, ο οποίος έμεινε την Κυριακή στην Αθήνα λόγω ενός αγώνα της ομάδας Κ-20.

Το περιεχόμενο της συζήτησης λίγο-πολύ ήταν το αναμενόμενο. Το πώς θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ αυτήν την ήττα αφού καιρός για δάκρυα δεν υπάρχει. Άμεσα ξεκινούν τα πλέι οφ κι εκεί ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να παίξει τα… ρέστα του αν θέλει να μη χαθεί και ο τελευταίος στόχος που είναι η πρωτιά στο μίνι-πρωτάθλημα και η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.

Πάντως, δεν έχει βγει προς τα έξω ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει ο Σαββίδης, κάτι που λογικά θα γίνει γνωστό εκ των πραγμάτων τις επόμενες μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: