Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παίζουν στην... πλάτη της Ατλέτικο!!

Πέρασε και από το «Μεστάγια» η Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε 1-0 τη Βαλένθια και αφήνει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να βλέπουν την πλάτη της, στην τρελή της πορεία προς τον τίτλο!

Παίζουν στην... πλάτη της Ατλέτικο!
Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα Ισπανίας βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το φανταστικό συγκρότημα που έχει δημιουργήσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε 1-0 της Βαλένθια εκτός έδρας κι έφτασε τους 88 βαθμούς, επίδοση καλύτερη ακόμη κι από εκείνη που πέτυχε το 1996 όταν κατέκτησε τον τίτλο, συγκεντρώνοντας –τότε- 87 πόντους!

Συνδετικός κρίκος εκείνης της ομάδας με τη σημερινή, ο Σιμεόνε που από το γήπεδο μετακόμισε στην άκρη του πάγκου προκειμένου να χαρίσει στους «ροχιμπλάνκος» το πολυπόθητο τρόπαιο. Ένα όνειρο που ήρθε πιο κοντά χάρη στο γκολ του Ραούλ Γκαρθία στο τέλος του πρώτου μέρους ενός ματς στο οποίο δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις.

Στο 51’ ο Ντιέγκο Κόστα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-0 και από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά άρχισε σταδιακά να οπισθοχωρεί προκειμένου να διατηρήσει την υπερπολύτιμη νίκη, ενώ στις καθυστερήσεις έπαιξε μαζική άμυνα λόγω της αποβολής του Χουανφράν.

Έτσι, η Ατλέτικο βρίσκεται πια στο +6 από Ρεάλ Μαδρίτης και στο +7 από την Μπαρτσελόνα, με τις δυο τους πάντως να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ήττα, οι φίλοι της Βαλένθια δεν κράτησαν… κακία στον Νταβίντ Βίγια και σεβόμενοι την προσφορά του στο «Μεστάγια» τον καταχειροκρότησαν τη στιγμή της αντικατάστασής του.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: