Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η εκδίκηση έχει όνομα: Μπενφίκα!!

Πέρυσι τέτοια εποχή όλοι τη λυπούνταν. Φέτος όμως η Μπενφίκα παίρνει εκδίκηση! Κι αφού απέκλεισε ΚΑΙ απ’ το Λιγκ Καπ την Πόρτο (μέσα στο σπίτι της) απειλεί να πάρει όλες τις κούπες που έχασε το 2013.

Η εκδίκηση έχει όνομα: Μπενφίκα!
Την περασμένη άνοιξη έμοιαζε έτοιμη να τρέξει μόνη της και να έρθει… δεύτερη. Πότισε βαρέλια φαρμάκι τον κόσμο της. Η Μπενφίκα όμως δε σηκώθηκε απλά. Μοιάζει αποφασισμένη φέτος να ξεχρεώσει όλα τα «γραμμάτια» απ’ τις τρεις κούπες που έχασε μέσα σε λίγες μόλις μέρες το 2013.

Πρώτα λοιπόν πήρε τάισε σκόνη τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα. Προ ημερών πέταξε με συνοπτικές διαδικασίες έξω απ’ το Κύπελλο την Πόρτο. Κι αφού την άφησε να την… καμαρώσει στα ημιτελικά του Europa League να λυγίζει τη Γιουβέντους (ενώ οι «δράκοι» είχαν αποκλειστεί) σήμερα πήρε πίσω και την… τελευταία σταγόνα του αίματός της πίσω.

Πήγε λοιπόν στο «Ντραγκάο» ξέροντας ότι το Λιγκ Καπ είναι ο μόνος στόχος που έχει απομείνει στη μεγάλη αντίπαλο για να σώσει τη χρονιά. Την άφησε να… ξερογλείφεται, μένοντας με παίκτη λιγότερο απ’ το 32’ (λόγω αποβολής του Βιτόρια). Κι αφού άντεξε ως το τέλος, στη διαδικασία των πέναλτι (σ.σ. δεν υπήρχε παράταση) ολοκλήρωσε το σατανικό της σχέδιο.

Εκμεταλλεύτηκε την άστοχη εκτέλεση του Φερνάντο. Και επικρατώντας 4-3 δεν πέρασε απλώς στον τελικό (όπου θ’ αντιμετωπίσει, όπως και στο Κύπελλο, τη Ρίο Άβε). Αλλά στερώντας και την τελευταία ελπίδα χαράς απ’ τους «δράκους», τους σέρβιρε το γνωστό πιάτο που πάντα καταναλώνεται… κρύο! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: