Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο»

papadopoulos1
Σύμφωνα, με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» Νίκο Παπαδόπουλο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ενώ απέφυγε να μιλήσει για το πέναλτι – φάντασμα που δόθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Αναλυτικά είπε:
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Eμείς είχαμε το πρώτο. Δυστυχώς σε μία φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο αν και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ήταν πολύ καλύτερος. Έτσι όπως ήρθε ο βαθμός και στο 90+5’ πρέπει να είναι η αρχή για να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι και η δική μου ομάδα και ο Ολυμπιακός να είναι στην Σούπερλιγκ. Δικαιολογίες δεν θέλουμε. Παίξανε αρκετά παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κάποια στιγμή φάνηκε ότι ήταν κουρασμένοι και η έλλειψη εμπειρίας. Δυστυχώς μείναμε πίσω και ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία. Αυτό το ματς τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο
Όταν παίζεις για ενάμιση ημίχρονο με παίκτη παραπάνω σίγουρα υπάρχει απογοήτευση. Αλλά έτσι όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Μένουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν κάποιοι παίκτες που μας δίνουν περισσότερες λύσεις. Θετική ενέργεια χρειάζεται η ομάδα και την στήριξη του κόσμου που είναι δεδομένο ότι θα την έχουμε».
Για την διαιτησία:
«Όχι. Κανένα σχόλιο για την διαιτησία».


«Συνεχίζουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Γιώργο Χιονίδη, με τον ίδιο να εμφανίζειται αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μία. Παρόλο που δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά ισοφαρίσαμε αλλά έπρεπε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό δεν έγινε και μοιραία πήρε χώρους ο Ολυμπιακός. Τώρα για το πέναλτι αφού δεν μπορείς να νικήσεις τουλάχιστον είναι καλό που δεν χάνεις. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε το απόλυτο στην έδρα μας και ότι καλύτερο γίνεται εκτός. Συνεχίζουμε μόνο για νίκες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: