Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κατήφεια και προβληματισμός στον ΠΑΟΚ!

Με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για λόγια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ που μετέβη από το αεροδρόμιο απευθείας για προπόνηση. Προβλήματα τραυματισμών.

Κατήφεια και προβληματισμός στον ΠΑΟΚ
Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου σήμανε την απώλεια ενός πολύ σημαντικού τίτλου για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως, δεν έχει καιρό για… δάκρυα.

Τα πλέι οφ ξεκινούν άμεσα και οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» ξέρουν καλά πως όσο μεγάλες «πληγές» κι αν άφησε το 4-1 του ΟΑΚΑ, οφείλουν να τις επουλώσουν προκειμένου να μην χαθεί και ο τελευταίος στόχος της χρονιάς που είναι η έξοδος στα προκριματικά του Champions League.

Το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι παίκτες κατευθύνθηκαν άμεσα προς την Τούμπα όπου ήταν προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, δεν υπήρχε διάθεση για λόγια και στα πρόσωπα παικτών και μελών του τεχνικού τιμ εύκολα μπορούσε να δει κανείς την κατήφεια και τη στενοχώρια για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Στην Τούμπα έγινε ένα απλό χαλάρωμα, ενώ απουσίαζε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος επέστρεψε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας Κατσουράνης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως κάνει και ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ελαφρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ενώ και ο Λίνο δέχθηκε χθες ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και δεν προπονήθηκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: