Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Έκανε το αυτονόητο, κοιτάει ψηλότερα!!

Το καθήκον τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με την εξασφάλιση της ανόδου στην Football League, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως στόχο την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Νέες φήμες για Σηφάκη.

Έκανε το αυτονόητο, κοιτάει ψηλότερα!
Κανείς στην ΑΕΚ δεν πανηγύρισε την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Football League.

Πρόκειται για έναν στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν και έφεραν εις πέρας οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.

Πλέον στην «Ένωση» καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της Γ’ Εθνικής και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερο για να περάσει… αέρα στη Β’ Εθνική.

Ήδη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρξουν άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και κατά συνέπεια στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να έρθει μαζί με το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό περιμένουν οι χιλιάδες των ΑΕΚτζήδων για να πανηγυρίσουν, κάτι που δεν έκαναν - πλην ελαχίστων περιπτώσεων - όσοι βρέθηκαν στη Ριζούπολη.

Φήμες για Σηφάκη

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως η ΑΕΚ εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο διεθνής τερματοφύλακας απασχολεί τον «Δικέφαλο» και είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει για την απόκτησή του μετά την απόκτηση του Γιάννη Ανέστη και από τη στιγμή που υπάρχουν στο ρόστερ οι Βούρας και Καραγκιολίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: