Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τα «πράσινα» μπόνους για Ευρώπη!

Τα «πράσινα» μπόνους για Ευρώπη Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προβλέπουν μπόνους ανάλογα με τα έσοδα της ομάδας από το Europa League ή το Champions League, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Μεγάλη κουβέντα υπήρξε το καλοκαίρι, όταν η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήταν σε συζητήσεις με διάφορους παίκτες για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Οι διοικούντες έψαχναν τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να πείσουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπεργκ και ο Πράνιτς, να έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

Έτσι συμφωνήθηκε – σύμφωνα με τη SportDay - στα συμβόλαια να μπουν οψιόν για να δικαιούνται ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που θα λάβει η ΠΑΕ από την UEFA για συμμετοχή της ομάδας στο Europa League ή το Champions League.

Οπότε αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στους ομίλους της πρώτης διοργάνωσης, τότε οι παίκτες θα πάρουν ένα σημαντικό πόσο και το ίδιο θα συμβεί αν παίξει στους ομίλους του Champions League, αλλά τα χρήματα που θα βάλουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα είναι σαφώς περισσότερα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: