Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ρότζερς: «Η Τσέλσι είχε βάλει δύο… πούλμαν»

Κριτική στο τρόπο που αγωνίστηκε η Τσέλσι κόντρα στην ομάδα του άσκησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. «Ήρθαν για να κάνουν καθυστερήσεις», σχολίασε.

Ρότζερς: «Η Τσέλσι είχε βάλει δύο… πούλμαν»
Εκνευρισμένος λόγω της τακτικής της Τσέλσι στο σημερινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στην Τσέλσι για τη νίκη».

Μετά την αμυντική τακτική στο παιχνίδι της Ατλέτικο με τους «μπλε» ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε… ακούσει ότι έστησε πούλμαν μπροστά στην περιοχή της ομάδας του. Ο προπονητής των «κόκκινων» δήλωσε ότι σήμερα έβαλε ο Πορτογάλος δύο πούλμαν και πως ο καθένας μπορεί να πει στην ομάδα του να παίξει άμυνα.

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον τρόπο για να τους διασπάσουμε. Είναι προφανές ότι έπαιξαν πολύ πίσω. Νομίζω πως είχαν βάλει δύο ‘πούλμαν’ σήμερα. Είχαν έξι παίκτες πίσω και τρεις μέσους μπροστά τους. Δηλαδή ήταν δέκα μαζί με τον τερματοφύλακα πίσω από την μπάλα και στα 90 λεπτά. Αν δεν καταφέρεις να τους βάλεις γκολ νωρίς δεν μπορείς να τους κάνεις να βγουν. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήρθαν για να νικήσουν, αλλά για να κάνουν καθυστερήσεις. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά τους έλειψε η νίκη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι τακτική. Όλοι μπορούν να ζητήσουν από την ομάδα τους να κάτσει πίσω και να παίξει άμυνα στην περιοχή της», ανέφερε ο Σκωτσέζος και πρόσθεσε:

«Είναι στη φύση της Τσέλσι. Έχουν κάποιους εξαιρετικούς παίκτες, αλλά παίζουν αμυντικά και στοχεύουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, αλλιώς ελπίζουν σε λάθος σου».

Στο πρώτο γκολ των Λονδρέζων ο αρχηγός των γηπεδούχων, Στίβεν Τζέραρντ, γλίστρησε και ο Ντεμπά Μπα πήρε την μπάλα και σκόραρε. «Απογοητευτήκαμε με το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν υπάρχει ευθύνη για τον Στέβεν. Του είπα ότι είναι εκπληκτικός παίκτης για την ομάδα και οφείλουμε πολλά σε αυτόν που βρισκόμαστε εδώ», είπε ο Ρότζερς, προστατεύοντας τον παίκτη του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: