Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Με στόχο τα… αστέρια!

Με έναν και μοναδικό στόχο μπαίνει ο Ατρόμητος στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Με στόχο τα… αστέρια
Σε ρυθμούς πλέι οφ κινούνται στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (17:00), θέλοντας να κάνουν το πρώτο – καθοριστικό βήμα για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκουράστηκαν κάποιες μέρες, με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και ο Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του.

Ο έμπειρος προπονητής παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου και είδε πως το «τριφύλλι» παραμένει έναν ιδιαίτερος αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-4-2 και το μόνο που απομένει να φανεί είναι ορισμένα πρόσωπα στα οποία δεν έχει καταλήξει ακόμα ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: