Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μουρίνιο: «Μαν. Σίτι ή Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, όχι εμείς»

Τα… δικά του είπε πάλι ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το «διπλό» της Τσέλσι στο ματς με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα πάρει το πρωτάθλημα και πως απλά εξασφάλισε την τρίτη θέση.

Μουρίνιο: «Μαν. Σίτι ή Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, όχι εμείς»
Αρνήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο πως η Τσέλσι μπήκε ξανά στο… κόλπο της κατάκτησης της φετινής Premier League, μετά τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Ο Πορτογάλος ερωτήθηκε αν η ομάδα του επέστρεψε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και απάντησε: «Δεν είμαστε πίσω σε τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σχεδόν τρίτοι. Μετά την ήττα της Έβερτον εξασφαλίσαμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτούς τους τρεις πόντους που πήραμε, θέλουμε ακόμη έναν για να τερματίσουμε τρίτοι. Το πρωτάθλημα το παίρνει μια ομάδα και θα είναι μια εκ των Σίτι και Λίβερπουλ».

Ο 51χρονος τεχνικός δέχθηκε κριτική για τον τρόπο που αγωνίσθηκε η ομάδα του κόντρα στους «κόκκινους», καθώς έπαιξε μόνο άμυνα, βάζοντας «πούλμαν», όπως και την περασμένη Τρίτη κόντρα στην Ατλέτικο και σχολίασε πως ήταν δίκαιη η νίκη της ομάδας του.

«Αξίζαμε τη νίκη. Δεν αμφισβητείται αυτό. Με το υπέρ μας 1-0, ήμασταν άνετοι. Δεν βρεθήκαμε σε μπελάδες, κόντρα σε μια φανταστική ομάδα, με εκπληκτικούς παίκτες που έχουν βάλει πολλά γκολ που συντρίβουν όποιον έρχεται εδώ. Πολλοί περίμεναν να έρθουμε εδώ και να φύγουμε, έχοντας δεχθεί τρία, τέσσερα ή πέντε γκολ, όπως συνέβη με τις άλλες ομάδες. Ίσως να ήταν κάτι πιθανό, διότι γνώριζαν ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στα ματς της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το να παίζει ημιτελικό στο Στάμφορντ Μπρίτζ είναι μεγάλη υπόθεση», τόνισε ο «Special One».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: