Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το «αντίο» του Κοντρέρας!!

Στα 35 του χρόνια ο Πάμπλο Κοντρέρας είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο και το γνωστοποίησε μέσω μιας συγκινητικής επιστολής.

Το «αντίο» του Κοντρέρας
Μετά από μια σπουδαία επαγγελματική καριέρα που διήρκησε από το 1997 μέχρι σήμερα, ο Πάμπλο Κοντρέρας αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Χιλιανός άσος –που πέρασε από ΠΑΟΚ κυρίως, αλλά και Ολυμπιακό- αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι της Μέλμπουρν Βίκτορι κόντρα στην Μπρισπέιν Ρόαρ και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή του.

Η επιστολή του Πάμπλο Κοντρέρας:

«Φίλοι, την Κυριακή ήταν το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι. Αφήνω ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου, με πολλές αναμνήσεις. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η εκπληκτική περιπέτεια.

Αφήνω μία από τις ευτυχίες της ζωής μου, με πολλές αναμνήσεις. Ήταν πολλά τα 20 χρόνια απ' όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο και τελικά αυτή η περιπέτεια κατέληξε να είναι το επάγγελμα μου. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα απολάμβανα τόσο πολύ το παιχνίδι. Κρατώ τη μέγιστη αγάπη που μου προσφέρατε σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκα και προφανώς πιο πολύ στην Εθνική ομάδα, την οποία εκπροσώπησα πάνω από 13 χρόνια.

Σε αυτήν την πορεία γνώρισα μεγάλους ανθρώπους, έκανα καλούς φίλους, μια λίστα ανθρώπων τους οποίους θα επισκέπτομαι στο μέλλον με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, τους οποίους γεμίσατε με την υποστήριξη και την παρέας σας- κάτι το οποίο ήταν και θα είναι το καλύτερο- γι' αυτό και σας αγαπώ.

Ευχαριστώ τους προπονητές που συνεργάστηκα, θα τους είμαι ευγνώμων για το επαγγελματικό επίπεδο που είχαμε. Τώρα που κλείνω την καριέρα μου, θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν καλό επαγγελματία ή ένα σπουδαίο άνθρωπο. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που μου δίνατε τόσο πολύ χώρο στις στήλες σας.

Με το ποδόσφαιρο ελπίζω να παραδίδονται καλύτερα μαθήματα και περισσότερα απ' ότι είχαμε μέχρι τώρα.

Πάμπλο Κοντρέρας»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: