Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο τελικός ήταν η δικαίωση του… Φερνάντο Σάντος!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διακρίνει από τον τελικό δύο-τρία πράγματα και τα καταγράφει στο sport-fm.gr.

Ο τελικός ήταν η δικαίωση του… Φερνάντο Σάντος!
*** Βλέποντας τον τελικό, ένα από τα πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν ο…Φερνάντο Σάντος! Ίσως γιατί είδα τον ομοσπονδιακό προπονητή να κάνει και κάποιες δηλώσεις για το παιχνίδι.

*** Κι αυτό που σκέφθηκα για τον Σάντος ήταν πόσο…δικαιώθηκε για την επιλογή του να καλέσει στην εθνική τον Γλύκο, ενόψει Παγκοσμίου κυπέλλου. Του έδωσε μάλιστα ντεμπούτο στο πρόσφατο φιλικό Ελλάδα-Κορέα 0-2 στο Καραϊσκάκη.

*** Μιλάμε για τον Γλύκο που χθες με την τραγική απόδοσή του έστρωσε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό προς όχι απλά τη νίκη, αλλά τον θρίαμβο!

*** Το πρώτο γκολ το έφαγε όρθιος. Καμία αντίδραση στο σουτ του Μπεργκ.

*** Το δεύτερο γκολ είχε αντίδραση, αλλά τραγική. Με τον Μπεργκ να μην έχει καμία άλλη επιλογή, αφού αν έβγαζε σέντρα δεν θα είχε καμία τύχη με τους συμπαίκτες του κλεισμένους, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ άφησε ανοιχτή όλη την «κλειστή γωνία του» και τη δυνατότητα στον φορ του ΠΑΟ με απλά ένα έξυπνο πλασέ να σκοτώσει τον τελικό.

*** Το τρίτο γκολ ήταν το μοναδικό για το οποίο δεν είχε καμία ευθύνη, αφού η κεφαλιά ήταν από κοντινή απόσταση και αρκετά δυνατή.

*** Το τέταρτο γκολ το έφαγε στην κλειστή γωνία του με χαρακτηριστική ευκολία.

*** Έχω πουθενά λάθος;

*** Κατά τα άλλα, η δεύτερη μεγαλύτερη χαζομάρα που είδα από παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν από πλευράς Στοχ. Εκεί που έφυγε μόνος του από δεξιά και αντί να κάνει πάσα στον ολομόναχο Βούκιτς επιχείρησε να βάλει ο ίδιος το γκολ και καλά για να κλέψει τη δόξα του σκορ. Και τελικά σούταρε πάνω στον γκολκίπερ του ΠΑΟ.

*** Η τρίτη ήταν η συμπεριφορά του Λάζαρ στη φάση του 3-0. Μάρκαρε με τα μάτια τον σκόρερ Καρέλλη. Όχι τυχαίο ότι ένα λεπτό μετά έγινε αλλαγή.

*** Αλλά ο Τζαβέλλας ήταν ο παίκτης που υπέστη τη μεγαλύτερη προσωπική ήττα, στη φάση του 4-1, όπου ο Μπεργκ του έκλεψε και την ταυτότητα. Παρεμπιπτόντως, στη φάση του 2-0, από τον Μπεργκ, ο Τζαβέλλας είχε αφήσει διάπλατα ανοιχτή όλη την αριστερή πλευρά της ομάδας του.

*** Καλά κρασά, που λένε… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: