Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Είναι ακόμα ο ΠΑΟΚ το φαβορί;

«Ντου από Παντού» για το πώς έχουν αλλάξει τα κόζια στα πλέι οφ πλέον μετά το 4-1 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα, βάσει εικόνας αγώνα κι όχι αποτελέσματος (2-1), τον ΠΑΟΚ στον β’ γύρο στην Λεωφόρο.
Οι πράσινοι συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους, ο δικέφαλος εξακολουθούσε να προβληματίζει, η διαφορά στην βαθμολογία μειωνόταν διαρκώς, όμως οι περισσότεροι, αν τους ρωτούσες, θα σου έλεγαν ότι για τα πλέι οφ φαβορί παρέμενε ο δικέφαλος.
Είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί;
Έχω την αίσθηση ότι μετά το 4-1 στον τελικό κυπέλλου, αυτό έχει αλλάξει πια. Ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων στο γήπεδο, που μετά απ’ όσα είδαμε και στον β’ γύρο, δεν προκύπτει από κάπου ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.
Μπορεί κάποιος να πει ότι οι πιθανότητες για τα πλέι οφ είναι 50-50 μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Αυτό να το δεχτώ. Αν και για μένα, ούτε ο Ατρόμητος είναι έξω από το παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα και είναι και πιο ξεκούραστος.
Καμία σχέση από μπάλα
Το να ειπωθεί, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί δεν δικαιολογείται πλέον. Στην Τούμπα ο δικέφαλος κέρδισε τον Παναθηναϊκό με τα χίλια ζόρια, στον β’ γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα, χθες έριξε 4-1, ενώ δεν έχει καμία σχέση η μπάλα που παίζουν οι δυο ομάδες αυτή την εποχή.
Δεν έδειξε τίποτα
Το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνέλθει και να πάρει την πρωτιά, δεν το αμφισβητώ. Φυσικά και είναι πιθανό. Απλά ο ΠΑΟΚ δεν πείθει. Ακόμα και στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, δεν έδειξε τίποτα. Και μιλάω, βέβαια, για τον τελικό κυπέλλου. Απογοήτευση ήταν ο δικέφαλος.
Κι ένας κίνδυνος για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό τάιμινγκ. Υπάρχει, όμως, κι ένας κίνδυνος. Μήπως αποσυντονιστεί. Μην ξεχνάμε ότι την Τετάρτη ξεκινάνε τα πλέι οφ. Με Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια για πολλά πανηγύρια. Έρχεται ματς – φωτιά…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: