Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μήνυμα Σαββίδη και… επίσκεψη οπαδών!!

Συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε, μέσω γραπτής δήλωσης, ο Ιβάν Σαββίδης. Περισσότεροι από 100 οπαδοί τα… έψαλαν στους παίκτες του Γεωργιάδη.

Μήνυμα Σαββίδη και… επίσκεψη οπαδών
Μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ έστειλε μέσω γραπτής του δήλωσης ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας -και κυρίως για αυτούς που ταξίδεψαν στην Αθήνα- για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, τόνισε πως οι δεσμεύσεις του για το μέλλον του συλλόγου δεν αλλάζουν και ευχαρίστησε όλους τους οπαδούς για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά:

«Οφείλω μια προσωπική συγγνώμη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα προς όλους όσους ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου.

Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε και που δεν γιορτάσαμε την κατάκτηση ενός τίτλου. Είναι σκληρή, ιδιαίτερα επίπονη και ακριβή αυτή η εμπειρία, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους φίλους της ομάδας για την υπομονή και για την απόλυτη αφοσίωσή τους, η οποία σίγουρα θα ανταμειφθεί πολλαπλά.

Οι δεσμεύσεις μας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν.

Ιβάν Σαββίδης»


Τα... έψαλαν στους παίκτες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Γεωργιάδη την Δευτέρα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα πλέι-οφ. Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας πάντως, το κλίμα μόνο ιδανικό δεν μπορεί να θεωρείται έπειτα από τον χαμένο τελικό.

Περισσότεροι από 100 οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους τόσο για την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ όσο και για τη βαριά ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση, ευτυχώς, δεν ξέφυγε και έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας της ΠΑΕ ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: