Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μελισσανίδης: «Μπράβο, συνεχίζουμε…»

Μελισσανίδης: «Μπράβο, συνεχίζουμε…» Αγωνιστικός στόχος φέτος ήταν η άνοδος. Η ΑΕΚ όμως δεν πανηγυρίζει που ανέβηκε στη Football League. Γι’ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα κι αμέσως σύνθημα για τη συνέχεια…

Όταν η ΑΕΚ ανεβαίνει από τη γ’ στη β’ κατηγορία δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίσει. Αγωνιστικά όμως -όπως και να ‘χει- αυτός ήταν ο φετινός της στόχος.

Σήμερα λοιπόν που τον εξασφάλισε και μαθηματικά και ανεξάρτητα απ’ το αν και πόσο ικανοποιημένος είναι απ’ την ομάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεώρησε χρέος του να τη συγχαρεί.

Μετά τη λήξη λοιπόν του αγώνα με την Κηφισιά (2-0), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» σηκώθηκε απ’ τη θέση του στα επίσημα της Ριζούπολης κι επισκέφθηκε τ’ αποδυτήρια.

Εκεί όπου απευθύνθηκε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και συνδυάζοντας την επιβράβευση με την εγρήγορση που θέλει πάντα να υπάρχει, είπε σε παίκτες και προπονητή: «Συγχαρητήρια σε όλους. Καταφέραμε τον στόχο μας, σας ευχαριστώ πολύ όλους και συνεχίζουμε…»

Στο ίδιο πνεύμα, δε, ήταν και τα λεγόμενα του Τραϊανού Δέλλα -λίγο νωρίτερα- στους παίκτες του. Κι αυτό διότι ο «Κολοσσός» τόνισε ότι «κάναμε αυτά που έπρεπε πει και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα το στόχο της ανόδου». Ωστόσο τους υπενθύμισε ότι «είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια, για να έχουμε μια καλή εικόνα μέχρι τέλους».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: