Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!!

Πού διαφέρουν πολύ ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, βάσει των όσων είδαμε στον τελικό; Γράφει ο αποδυτηριάκιας Μια κουβέντα ακόμα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Φοβερά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση με 2-3 συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένων προδιαγραφών και ρόλων ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να κρατήσει μονάχα 2-3 από τους ποδοσφαιριστές του.

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και δεν χρειάζεται να μιλήσουν όταν ανοίξουν το στόμα τους μονάχα στον τελικό του κυπέλλου. Κρίνουμε συνολικά. Κάθε μία από τις ομάδες έχει δώσει 40 ματς τούτη τη σαιζόν.

Η φωτογραφία, όμως, στον τελικό, και η έγχρωμη και η ασπρόμαυρη, ήταν ολότελα αποκαλυπτική. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν της ομάδας τους. Απεναντίας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ξένοι στην ομάδα τους.

Αυτό το φρικιαστικό είδα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν στον τελικό ούτε για την ομάδα τους, ούτε για τον εαυτό τους. Υπάρχει πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΝΤΟΥΕΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ Ιβάν και Αλαφούζος, γράφει ο apodytiriakias.gr

Θεατρινισμός. Πριν αρχίσει ο τελικός Αλαφούζος και Σαββίδης αγκαλιάστηκαν σα συμπεθέρες. Ασόβαρα πράγματα.
Για να ξέρουμε τι λέμε. Ο Σαββίδης είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και ο Αλαφούζος είναι το κουμάντο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέχρι εκεί. Δεν έχει περισσότερο. Δηλαδή;
Όταν ψευτοχαμογελάς σα να δίνεις παράσταση μπροστά στις κάμερες, όπως οι Σαββίδης, Αλαφούζος, θα σε πάρω στα σοβαρά σε μία περίπτωση. Ότι δεν είσαι απλά ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο ηγέτης της. Αυτός, δηλαδή, που έχει καταξιωθεί στον κόσμο της ομάδας του. Αυτός που μπορεί να επιβληθεί στους οπαδούς.
Δεν κατάλαβα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού παραδειγματίστηκε από τους θεατρινισμούς Αλαφούζου, Σαββίδη; Έλα! Ούτε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, για να τα χώνει στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, χρειάζεται πρώτα το σύνθημα από τους Αλαφούζο, Ιβάν.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: