Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι δύο σούπερ περιπτώσεις για την ΑΕΚ και ο... Κάκος!!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τον τελικό Κυπέλλου και τον Κάκο, αλλά και για τους δύο παίκτες που κοιτάει η Ένωση από την Σερβία και τη μεταγραφή του καλοκαιριού που ετοιμάζει. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Να πάρει την μεγάλη νίκη σε λίγη ώρα η Βασίλισσα για να βρεθούμε αγκαλιά με την επιστροφή, να γίνει κι ένας τελικός ήσυχος και χωρίς προβλήματα για όσους πάνε στο γήπεδο.
Οποια ομάδα κι αν υποστηρίζουν, από όσο μακριά κι αν ήρθαν. Να πάνε όλοι καλά στα σπίτια τους, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Θεωρώ ευτυχή συγκυρία το ότι διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος. Πιστεύω πως είναι ο μοναδικός Ελληνας διαιτητής που ακόμη κι αν κάνει τρομερά λάθη και οι δύο ομάδες θα είναι βέβαιες πως... απλά έκανε τρομερά λάθη. Ισως δεν είναι ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής, σε πολλούς μπορεί να είναι αντιπαθής και λόγω του προσωπικού του στιλ αλλά σίγουρα είναι ένας διαιτητής που σφύριζε πάντα για τον... εαυτό του. Μπορεί να έχει αδικήσει πάρα πολλές ομάδες, σίγουρα και την ΑΕΚ σε αρκετά παιχνίδια (τελευταίο το περυσινό με τον Αρη στο Χαριλάου) αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σύστημα.
Και για να είμαστε σωστοί πλήρωσε και το ότι έληξε εκείνο τον τελικό με τον Ατρόμητο και δεν έδωσε το κύπελλο στον... Δώνη, στον κατηγορούμενο για λαθρεμπόριο Σπανό και σε εκείνον που του μίλαγε στο... τηλέφωνο στα αποδυτήρια όταν κρινόταν το τι θα γίνει με τα 2-3 λεπτά των καθυστερήσεων που απέμεναν σε ένα ματς που ήταν στο 3-0. Αν είχε αφαιρέσει το κύπελλο από την ΑΕΚ σίγουρα θα έκανε καλύτερη καριέρα σαν τον... Τριτσώνη που έβαλε το χεράκι του για να πέσει η ΑΕΚ, έδωσε και τον κύπελλο μαζί με τον Γιάχο στον Ολυμπιακό και το μέλλον του είναι... λαμπρό. Με τον Κάκο λοιπόν είναι δεδομένο πως ο τελικός δεν θα λήξει με ρήξη ΠΑΟΚ και ΠΑΟ εξαιτίας της διαιτησίας ακόμη κι αν κάνει λάθη. Η αλήθεια είναι πως ήταν αυτό που πίστευα πως θα μπορούσε να μεθοδευτεί στον σημερινό τελικό. Για να δούμε λοιπόν. Ενδιαφέρον θα έχει.
Πάμε στα δικά μας. Την ώρα του τελικού ο Λύμπε θα βλέπει το μεγάλο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Τέσσερις είναι οι παίκτες αλλά δύο είναι οι περιπτώσεις. Πάνω από όλους ο Λάζοβιτς και μετά ο Σκούλετιτς. Από συγκυρίες βρέθηκε στην Παρτιζάν ο Λάζοβιτς με την σπουδαία καριέρα στην Αϊντόβεν, στην Ζενίτ και όχι μόνο. Είναι ακόμη σε μια καλή ηλικία και δεν το συζητάμε πως αν κατάφερνε η ΑΕΚ να τον φέρει θα ήταν κορυφαία μεταγραφή. Μπορεί και η καλύτερη του καλοκαιριού κι ας είμαστε Β Εθνική.
Σίγουρα ο Λύμπε δεν πάει να δει αν κάνει για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς. Εκεί παίζει ρόλο αν είναι καλά στην υγεία του κι αν μπορεί να τον πείσει η ΑΕΚ να έρθει αν αποφασίσει να κινηθεί. Το ότι είναι παίκτης επιπέδου ΑΕΚ, είναι και για τον πρωταθλητισμό στην Α Εθνική. Δεν το συζητάμε καν. Επίσης το ότι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη μπορεί να τον πληρώσει αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει είναι δεδομένο. Μην ξεχνάμε πως την διαφορά θα την κάνουν οι ξένοι και δεύτερον πως η ΑΕΚ φιλοδοξεί αυτή την σαιζόν στη Β Εθνική να κάνει μαγιά για την επιστροφή.
Μαγιά πρωταθλητισμού Α ΕΘνικής. Ο Λάζοβιτς χωρίς προβλήματα τραυματισμού είναι τέτοιος παίκτης. Παίζει στην κορυφή, παίζει με άνεση και αριστερά όπως έδειξε στην Ζενίτ, είναι παικτάρα. Τέλος. Ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει και για τον Σκούλετιτς. Τον πανήψυλο σέντερ φορ που η ΑΕΚ τον έχει παρακολουθήσει ξανά και το ταξίδι σήμερα από την... κατασκοπευτική πλευρά είναι κυρίως για αυτόν. Τέτοιους παίκτες βλέπει η ΑΕΚ πλέον. Ψάχνει για τους παίκτες διαφοράς στο κέντρο και την επίθεση. Και θα τους πάρει.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: