Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μάντζαρης: «Σήμερα στεναχωρημένοι από αύριο πρωτάθλημα»

Σύνθημα ανασύνταξης έπειτα από την ήττα από τη Ρεάλ έστειλε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Χάσαμε ριμπάουντ και μας έλειψε η ενέργεια», είπε ο γκάρντ των «ερυθρόλευκων».

Μάντζαρης: «Σήμερα στεναχωρημένοι από αύριο πρωτάθλημα»
Το βάρος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα έριξε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Ισπανών ενώ παράλληλα στάθηκε και στα ριμπάουντ αλλά την έλλειψη ενέργειας.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας, τόνισε πως υπάρχει στεναχώρια για την προσπάθεια που πήγε χαμένη όμως πλέον άπαντες στρέφονται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι πολύ που δεν τα καταφέραμε. Καταρχήν είμαστε, ακόμη και μέχρι σήμερα, οι πρωταθλητές Ευρώπης και παλέψαμε, κάναμε το 2-2 όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε την ανατροπή. Χάσαμε ριμπάουντ μας έλειψε η ενέργεια και η Ρεάλ νίκησε δίκαια το ματς. Άμα φτάνεις τόσο κοντά και χάνεις όσο και να το παλέψεις δεν γίνεται να μην είσαι στεναχωρημένος».

Για την επόμενη μέρα: «Στεναχωριόμαστε για την προσπάθεια όμως από αύριο τα κεφάλια μέσα. Η ομάδα θα είναι ενωμένη σαν οικογένεια και θα παλέψει για το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: