Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Να γίνει η αρχή!!

Η φετινή σεζόν ήταν μεταβατική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται απόψε να κάνει το πρώτο βήμα για το μέλλον του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Να γίνει η αρχή
Το περασμένο καλοκαίρι, όταν «χτιζόταν» ο φετινός Παναθηναϊκός, ελάχιστοι θα περίμεναν πως τώρα έφτανε στο σημείο να διεκδικεί κάποιο τρόπαιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου, με τη βοήθεια των συνεργατών και την προσφορά των ποδοσφαιριστών του, ήρθε να διαψεύσει όσους αμφισβητούσαν τους «πράσινους», οι οποίοι απόψε παλεύουν για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η ανάδειξη του «τριφυλλιού» σε Κυπελλούχο θα αποτελέσει την καλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά όλων φέτος στην ομάδα και θα αποτελέσει την αφετηρία για το μέλλον, με βάση τα φετινά δείγματα γραφής που θα είναι καλύτερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν ότι είχε ένα δίλημμα για τον παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση ανάμεσα στον Καρέλη και τον Πέτριτς, με τον Έλληνα φορ να «κερδίζει» τον Κροάτη άσο.

Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κοτσόλης, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Πράνιτς και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μπεργκ – Καρέλη) θα είναι ο Αμπέντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπαϊράμι, ο ανέτοιμο Ντίνας και οι νεαροί Ρισβάνης, Μαρινάκης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: