Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Επιστροφή στα τρόπαια!

Μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ξανά το Κύπελλο Ελλάδας, με τους παίκτες του Γεωργιάδη να παρουσιάζονται αποφασισμένοι για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Επιστροφή στα τρόπαια
Το 2001 ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στους τίτλους μετά από διάστημα 16 ετών!

Δύο χρόνια αργότερα, το 2003, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με σκόρερ τον σημερινό του προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη, κατάφερε να σηκώσει ξανά το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τότε πέρασαν έντεκα χρόνια και οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στους τίτλους!

Απόψε με οδηγό τον Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ επιστρέφει ξανά σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με έναν και μοναδικό στόχο: την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής έχει ένα ακόμη ερωτηματικό εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραταχθεί με 4-3-3 με ένα εξάρι και δύο οκτάρια, τότε ο Κίτσιου θα συμπληρώσει το δίδυμο Κάτσε-Λάζαρ. Διαφορετικά είναι πιθανό να αγωνιστεί με 4-2-3-1 με τον Σωτήρη Νίνη πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι η εξής: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός – λόγω τιμωρίας – είναι οι Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Νάτχο, ενώ ο Μαντούρο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: