Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Θλίψη σε όλο τον κόσμο για Βιλανόβα!

Όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος απ’ τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα. Και ήδη πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό γεγονός.

Θλίψη σε όλο τον κόσμο για Βιλανόβα
Θρήνο και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα, μόλις σε ηλικία 45 ετών. Πολλοί φίλοι, συμπαίκτες, ομάδες, αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του Καταλανού προπονητή.

«Η απώλεια του Τίτο Βιλανόβα είναι μια δυσάρεστη μέρα για το ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα και κυρίως τους φίλους και την οικογένειά του. Εκ μέρους όλων στην Τσέλσι, στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», το μήνυμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μέσι: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Τίτο. Για πάντα μαζί σου. Όλη η αγάπη μου για την οικογένειά του».




Αντρές Ινιέστα: «Δεν έχω λόγια. Ήσουν πάντα και θα είσαι παράδειγμα. Περήφανος που ήμουν μέρος της ζωής σου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Δύναμη στην οικογένειά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη, κόουτς».

Τσάμπι Αλόνσο: «Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα».




Μαρσέλο: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο Βιλανόβα. Ένα παράδειγμα δύναμης για ζωή».




Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένη στην είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».




Πέπε Ρέινα: «Ελπίζω κάποια μέρα να υπάρχει λύση για τον καρκίνο. Μας πήρε έναν μαχητή, τον Τίτο. Συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του».

Νάνο: «Ακόμα ένας θάνατος από καρκίνο, μεγάλο κουράγιο στην οικογένεια του Τίτο».




Νταβίντ Βίγια: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα μάχης για όλους. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. RIP»,




Ίκερ Κασίγιας: «Μια πάρα πολύ θλιβερή μέρα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. RIP Τίτο Βιλανόβα, παράδειγμα δύναμης και κουράγιου για όλους».




Κουν Αγουέρο: «Θλίψη για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του»




Νταβίντ Ντε Χέα: «Μια πολύ θλιβερή μέρα. Θα μας λείψει ο Τίτο Βιλανόβα, αλλά θα μείνει το μαχητικό του πνεύμα. RIP. Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια και τους φίλους του. Ντε Χέα




Ντιέγκο Κόστα: «Σε ευχαριστώ για κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, για όλα όσα μας δώρισες και δίδαξες».




Φερνάντο Αλόνσο: «Σήμερα είναι μια απ’ τις δυσάρεστες μέρες. RIP Τίτο Βιλανόβα, καταραμένη αρρώστια».




Ατλέτικο Μαδρίτης: «Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο Βιλανόβα. Η ερυθρόλευκη οικογένεια στέλνει σύσσωμη κουράγιο στους οικείους του».




Ρανταμέλ Φαλκάο: «Μέρα θλίψης για το ποδόσφαιρο. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο».




Σέρχιο Ράμος: «Κουράγιο σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ένα παράδειγμα δύναμης για όλους εμάς».




Κάρλο Αντσελότι: «O θάνατος του Τίτο Βιλανόβα μας στεναχωρεί πολύ όλους. Το μυαλό μας είναι εκεί αυτήν την ώρα. Στον άνθρωπο αυτόν που χάθηκε και στην οικογένειά του».

Φερνάντο Τόρες: «Σήμερα αποχαιρετούμε έναν μεγάλο μαχητή. RIP. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο».





Βίκτορ Βαλντές: «Τίτο Βιλανόβα, ένας απ’ τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα μου. Ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολύ κουράγιο στην οικογένειά του».

Ζεράρ Ντεουλοφέου: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Τίτο Βιλανόβα! Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ»




Σεσκ Φάμπρεγας: «Τίτο, ευχαριστώ για όλα όσα έδωσες στο ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα. Όλοι οι οπαδοί θα σε αγαπούν για πάντα. Προσωπικά, τον γνώρισα πριν 14 χρόνια και μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν. Σε ευχαριστώ που με εμπιστευόσουν πάντα, με βοήθησες να βελτιωθώ και να ξεπεράσω προσωπικά και επαγγελματικά εμπόδια. Όλα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Θα έχεις για πάντα μέρος στην καρδιά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Λουίς Σουάρες: «Αναπαύσου εν ειρήνη. Όλη τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο».




Ερίκ Αμπιντάλ: «Για όλα όσα ζήσαμε μαζί, θα σε θυμάμαι για πάντα φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: