Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το πλάνο νίκης του Γεωργιάδη!!

Με 4-3-3 και τον Κίτσιου στο βασικό σχήμα σκέφτεται να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου ο Γιώργος Γεωργιάδης σύμφωνα με όσα… δεν έδειξε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Το πλάνο νίκης του Γεωργιάδη
Ό,τι σκέψεις και να ‘χει ενόψει του τελικού Κυπέλλου ο Γιώργος Γεωργιάδης τις κράτησε για τον εαυτό του και δεν έδειξε τίποτα στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, είθισται παραμονές τέτοιων αγώνων να προσπαθούν οι προπονητές να αποφορτίζουν τους παίκτες τους.

Μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων πάντως, ο Γεωργιάδης είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν πολλές ασκήσεις τακτικής και έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα σε σέντρες και στημένες φάσεις, στα σημεία δηλαδή που συχνά κρίνονται μεγάλα ματς, όπως ένας τελικός Κυπέλλου.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ καταλήγει σε σύστημα 4-3-3, με τον Κίτσιου να κερδίζει την… κούρσα για μια θέση σε αυτήν.

Στην άμυνα μπροστά από το Γλύκο θα βρίσκονται –από δεξιά προς αριστερά- οι Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας, ενώ η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Λάζαρ, Κάτσε, Κίτσιου και στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Στοχ, Λούκας στα άκρα και Σαλπιγγίδης στην κορυφή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: