Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Ο Μίτσελ ήθελε να φύγω»!

Απόφαση του Μίτσελ ήταν η αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην βοηθός του Ισπανού τεχνικού στους παίκτες της ομάδας.

«Ο Μίτσελ ήθελε να φύγω»!
Την έκπληξη των ποδοσφαιριστών – και όχι μόνο – του Ολυμπιακού προκάλεσε η αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Σύμφωνα με όσα είπε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να διακόψουν τη συνεργασία τους!

«Ήταν απόφαση του Μίτσελ να φύγουμε κι εγώ κι ο Κάρλος (Μοράλες)», είπε χαρακτηριστικά ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος αναμένεται να εργαστεί σε ομάδα της Segunda Division.

Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ να παρακολουθεί την Παρασκευή το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος εκτιμά πως θα έχει καλύτερη επιρροή στους Έλληνες παίκτες της ομάδας.

Άλλη προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο δεν θα υπάρξει, παρότι η δουλειά που έκανε ο Μοράλες (βιντεοσκοπούσε κι ανέλυε τους αντιπάλους) ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: