Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Βίοι αντίθετοι, στόχος ίδιος!!

Εντελώς διαφορετική είναι η πορεία του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Βίοι αντίθετοι, στόχος ίδιος!
Κοντά στο τέλος της φτάνει η φετινή σεζόν, με τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την επικείμενη έναρξη της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμέννα στον τελικό της πρώτης διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν (εκτός από το «εισιτήριο» στα προκριματικά του Champions Leaegue και) την κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν να γευτούν την κατάκτηση ενός τίτλου εδώ και 11 χρόνια, όταν ο τωρινός προπονητής τους, Γιώργος Γεωργιάδης είχε πετύχει το νικητήριο τελικό στον τελικό με τον Άρη.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο τώρα η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού η ομάδα έμεινε σχετικά νωρίς μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.
Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» είχαν κατακτήσει για τελευταία φορά το Κύπελλο το 2010 μαζί με το πρωτάθλημα και από τότε τους πήρε η κάτω βόλτα μέχρι φέτος.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, όπου με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη το χρήματα ρέει άφθονο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, στον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να ξεκινήσουν από το μηδέν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να θέσουν τις βάσεις για μία ομάδα που θα έχει μέλλον.

Και τελικά ο Γιάννης Αναστασίου, με την βοήθεια των συνεργατών και την προσφορά των παικτών του, κατάφερε να κερδίσει αυτό το στοίχημα.

Και οι δύο ομάδες θέλουν το Κύπελλο για να αποτελέσει την αφετηρία για τους στόχους που ελπίζουν να πετύχουν τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας ένα σερί από νέες κατακτήσεις τίτλων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: