Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αποστολή τίτλου!!

Οι προπονήσεις και τα… ψέματα τελείωσαν για τον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου.

Αποστολή τίτλου!
Έτοιμοι για την πρόκληση του τελικού Κυπέλλου είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο ματς.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ουσιαστικά είχε όλες τις επιλογές ανοιχτές.

Τελικά προτίμησε τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Από αυτούς θα προκύψει η ενδεκάδα του τελικού για την οποία κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη «φωτιά». Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει επιφυλάξει εκπλήξεις τόσο στο σχήμα, όσο και στα πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς ο τελικός είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και ως τέτοιο αναμένεται να το αντιμετωπίσει και ο Αναστασίου.

Από την προπόνηση της Παρασκευής έλειψε μόνο ο Μπαϊράμι, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις δύο εναντίον πέντε, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα, ενώ δόθηκε και βάρος στις στημένες φάσεις, ένα τομέα του παιχνιδιού στον οποίο οι «πράσινοι» δείχνουν να επενδύουν πολλά ενόψει τελικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: