Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Αποχαιρετούν» τον Βιλανόβα!! (pics/video)

Την ώρα που η κηδεία του Τίτο Βιλανόβα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ήδη σύσσωμη η Μπαρτσελόνα και ο απλός κόσμος λένε το δικό τους «αντίο» τον εκλιπόντα, μέσα στο «Καμπ Νου».

«Αποχαιρετούν» τον Βιλανόβα (pics/video)
Όλη η Μπαρτσελόνα ήταν παρούσα. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι παίκτες, η διοίκηση, το προσωπικό των «μπλαουγκράνα» απέτισαν το δικό τους φόρο τιμής στον Τίτο Βιβαλόβα που έφυγε τόσο πρόωρα και σε ηλικία μόλις 45 ετών απ’ τη ζωή.

Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν μπροστά από μια μεγάλη φωτογραφία του εκλιπόντος μέσα στο «Καμπ Νου» κι αφού έγραψαν σε ένα βιβλίο συλλυπητηρίων, στη συνέχεια κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Καταλανού τεχνικού.

Φυσικά απ’ το πρωί απλός κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο της Μπάρτσα και αφήνει ένα λουλούδι ή οποιοδήποτε άλλο αναμνηστικό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον Βιλανόβα. Άλλωστε, σήμερα γι αυτό το λόγο θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 23:00 στο στάδιο, ενώ κι αύριο θα συμβεί κάτι ανάλογο.

inner

inner

inner

Τα δάκρυα του Ινιέστα...

inner

Τα λουλούδια του κόσμου...

inner

Όπως κι έξω απ’ το προπονητικό κέντρο της ομάδας, έτσι και στη γενέτειρα του 45χρονου, στο Μπελκέρ Ντ’ Εμπορδά, η καταλανική σημαία κυματίζει μεσίστια, ως ένδειξη πένθους.

inner

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του άλλοτε τεχνικού της Μπαρτσελόνα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα κι ενώ σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της Ισπανίας αυτό το σαββατοκύριακο θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: