Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Διαφήμιση μέσα και έξω από το γήπεδο»!

matzourakisveroia1312
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης. Μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον “Δικέφαλο” και τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως πρέπει να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση. Ανέφερε πως οι απώλειες του “Δικεφάλου του Βορρά” είναι πολύ σημαντικές αλλά και πως οι Σαλπιγγίδης, Βούκιτς και Λούκας μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης:
Για το ανάποδο ψαλίδι του στον τελικό του 1972:
“Δεν μπορείς να ρωτήσεις τον διαιτητή γιατί το ακύρωσε. Ο διαιτητής παίρνει απόφαση και το σκορ ήταν 1-0. Δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθεί γιατί δεν ήταν κανείς δίπλα μου. Το μόνο που μπορούσε να πει ο άνθρωπος ήταν πως έπρεπε να ήταν λίγο πιο κάτω για να το ακύρωσε”.
Για τον Παναθηναϊκό εκείνης της εποχής:
“Παίζαμε ουσιαστικά στην έδρα του Παναθηναϊκού καθώς ήταν στο Καραΐσκάκη στην Αθήνα. Ο αντίπαλος είχε κάνει φοβερή προετοιμασία με κάτι μηχανές για αναπνοές Αγγλία κτλ. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν πάρα πολύ ωραίο για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είχε πετύχει δύο πάρα πολύ ωραία γκολ ο Κούδας αλλά και υπήρχε γενική επικράτηση του ΠΑΟΚ. Μια πολύ ωραία παράσταση για την οικογένεια του συλλόγου. Ο νομάρχης Χαλκιδικής μας είχε τάξει κάτι οικόπεδα και μας τα χρωστάει. Μας είχε τάξει κάτι οικόπεδα στην Χαλκιδική. Βέβαια, δεν θυμάμαι  το όνομα γιατί δεν μας τα έδωσε”.
Για τον επερχόμενο τελικό στο ΟΑΚΑ:
“Είναι ένας δύσκολος τελικός και λίγο πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ στην συγκυρία που τον βρίσκει. Παίζει σε ένα γήπεδο πιο κοντινό στον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθόλου απώλειες, όλο τον δεύτερο γύρο είχε πιο σταθερή απόδοση και από τον ΠΑΟΚ λείπουν τρία πολύ σημαντικά στοιχεία. Λείπει η εμπειρία του Κατσουράνη, οι ιδέες του Νάτχο και ο εκφραστής του γκολ Αθανασιάδης. Υπάρχουν αντικαταστάτες αλλά μερικώς.  Αν θα παίξει ο Βούκιτς, έχει την δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να ενισχύσει το στοιχείο γκολ ενώ η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι κομπλέ. Επίσης ο Λάζαρ είναι ένας σημαντικός παίκτης”.
Για τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά:
“Θεωρώ πως ο Λούκας είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο από όλους εκεί πέρα με τον Σαλπιγγίδη που είναι εκφραστής του γκολ και γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Επίσης ο Βούκιτς είναι λύση. Τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικά στις στημένες φάσεις και αυτός έχει πολύ ωραία χτυπήματα. Θα βοηθήσει σίγουρα”.
Για τον Παναθηναϊκό:
“Ο Παναθηναϊκός έχει μια ομάδα με πολύ κίνηση και πολυφωνία. Τελευταία παίρνει την θέση ο Πράνιτς και βγαίνει ο πολύ επικίνδυνος Καρέλης. Αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ γιατί έχει λιγότερες κινήσεις από ότι ο νεαρός.Επίσης ο Παναθηναϊκός έχει την βοήθεια από πίσω κυρίως από τον Νάνο ο οποίος είναι πολύ δραστήριος. Οι άλλο τρεις μένουν πίσω όμως υπάρχει και βοήθεια στην επίθεση από το κέντρο”.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει:
“Με την προϋπόθεση να φύγουν δύο – τρεις μέρες πιο πριν για να είναι σε φόρμα. Ένας ξεκούραστος λαός αποδίδει πιο καλά. Το σημαντικότερο είναι να διαφημιστεί ένα παιχνίδι μέσα και έξω από το γήπεδο. Το παιχνίδι του ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο άξιος και ποιο τυχερός να βγει νικητής σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: