Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγκαλιά Σαββίδης-Αλαφούζος!!

Το καλό κλίμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τη σέντρα του τελικού, όταν Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος βγήκαν αγκαλιά στο ΟΑΚΑ. Τι είπαν οι δυο άνδρες.

Αγκαλιά Σαββίδης-Αλαφούζος
Σε ακόμα μια επιβεβαίωση των πολύ καλών σχέσεων που έχουν μεταξύ τους προχώρησαν οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Περίπου 45 λεπτά πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού, οι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος βγήκαν αγκαλιά απ’ τα αποδυτήρια και έκαναν μια μικρή βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου.

Οι δύο άνδρες προχώρησαν λίγα μέτρα, γελώντας και διατηρώντας το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν και δηλώσεις στην κάμερα του OTE Sport, θέλοντας να δώσουν το στίγμα τους για το αποψινό ματς και να περάσουν το μήνυμα στον κόσμο.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τόνισε: «Εγώ πιστεύω πως όλα θα γίνουν πολύ καλά και αθλητικά. Ελπίζω με τον φίλο μου τον κύριο Αλαφούζο να ικανοποιηθούμε με το αποτέλεσμα».

Απ’ την άλλη, ο πρόεδρος του τριφυλλιού ανέφερε: «Είμαστε φίλοι με τον κύριο Σαββίδη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Ο καλύτερος να κερδίσει το τρόπαιο».

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: