Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γιουλ: «Το πλάνο μας προχωράει»

Χαρούμενος για την πρόκριση της Ρεάλ στο Final-4 ήταν ο Γιουλ, που δήλωσε περήφανος να παίζει μπροστά στον κόσμο του και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την προσπάθειά του.

Γιουλ: «Το πλάνο μας προχωράει»
Βάσει... προγράμματος πηγαίνει μέχρι στιγμής η σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την πρόκριση της βασίλισσας στο Final-4 του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στα κλειδιά της νίκης επί του Ολυμπιακού, τον οποίο συνεχάρη για το ανταγωνιστικό του επίπεδο που έδειξε μέχρι τέλους.

«Το ότι καταφέραμε να περάσουμε στο Final-4, σημαίνει πως το πλάνο μας προχωράει. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ήμασταν συγκεντρωμένοι, είτε στο πρώτο λεπτό, είτε στο 30ο. Είχαμε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί μας, ως συνήθως, ήταν εξαιρετικοί. Είμαι περήφανος να παίζω μπροστά τους κάθε φορά. Το κλειδί της νίκης μας ήταν το ότι ελέγξαμε τον ρυθμό και πήραμε τα ριμπάουντ. Οφείλω να συγχαρώ και τον Ολυμπιακό, που ήταν τόσο ανταγωνιστικός μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια του Γιουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: