Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ξέσπασε η Μπάγερν, έ«Χ»ασε η Βόλφσμπουργκ!!

Η Βέρντερ έκανε το λάθος να προηγηθεί δύο φορές στο Μόναχο και η Μπάγερν την φιλοδώρησε με πέντε τέρματα, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει του «τελικού» με την Ρεάλ Μαδρίτης. «Αυτοκτόνησε» η Βόλφσμπουργκ.

Ξέσπασε η Μπάγερν, έ«Χ»ασε η Βόλφσμπουργκ! (videos)
Η ήττα, αλλά κυρίως η εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκάλεσε αρκετά σχόλια, μερικά εκ των οποίων ήρθαν εκ των έσω. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, αλλά οι παίκτες του φρόντισαν να τον… καλύψουν στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε.

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Μπουντσελίγκα και τρεις μέρες πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό με την «βασίλισσα», οι Βαυαροί έδειξαν του τι μπορούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η Βέρντερ Βρέμης έκανε το λάθος να προηγηθεί δύο φορές μέσα στην «Αλιάνζ Αρένα» και το «πλήρωσε». Μέσα σε οχτώ λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ και όλα πήραν το δρόμο τους, με τελικό σκορ 5-2. Η νίκη και κυρίως το μέγεθος αυτής ήταν μια καλή «ένεση» ενόψει του «τελικού» της Τρίτης (29/04).



Από εκεί και πέρα, στη μάχη του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League, η Βόλφσμπουργκ «αυτοκτόνησε». Οι «λύκοι» αν και προηγήθηκαν δύο φορές επί της Φράιμπουργκ, εντούτοις απώλεσαν ισάριθμες φορές αυτό το προβάδισμα και με το 2-2, απλά «έπιασαν» στη βαθμολογία την Λεβερκούζεν, η οποία σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί αυτή τη στιγμή στη διαφορά τερμάτων.



Στη μάχη της παραμονής, η Φράιμπουργκ με το 2-2 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που επίσης πήρε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, ουσιαστικά ξεμπέρδεψαν, ενώ τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τις Νυρεμβέργη και Μπραουνσβάιγκ. Μετά τις εκτός έδρας ήττες τους με το ίδιο σκορ 2-0 από Μάιντζ και Χέρτα αντίστοιχα, παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις και μπορούν να ελπίζουν μόνο στο μπαράζ, αφού η απευθείας παραμονή είναι ανέφικτη.

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική

Παρασκευή 25/4
Ανόβερο-Στουτγκάρδη 0-0

Σάββατο 26/4
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 5-2
(20’ Ριμπερί, 53’, 57’ Πιζάρο, 61’ Σβαϊνστάιγκερ, 74’ Ρόμπεν - 10’ Γκέμπρε Σελασιέ, 36’ Χαντ)

Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ 2-2
(3’, 70’ Πέρισιτς - 61’ Μεχμεντί, 83’ Τεραζίνο)

Μάιντς-Νυρεμβέργη 2-0
(30’ Οκαζάκι, 44’ Μόριτζ)

Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 2-0
(61’ Μπρουκς, 77’ Αλαγκουί)

Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 27/4
Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο (16:30)
Σάλκε-Γκλάντμπαχ (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο 3/5 (16:30)
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ
Γκλάντμπαχ-Μάιντς
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου
Νυρεμβέργη-Ανόβερο
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Άουγκσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: