Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ντέρμπι… τίτλου για Λίβερπουλ!

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος, με τη Λίβερπουλ να ψάχνει την νίκη επί της Τσέλσι για να αγκαλιάσει τον τίτλο μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

Ντέρμπι… τίτλου για Λίβερπουλ
Με ανυπομονησία περιμένουν στις τάξεις της Λίβερπουλ να καταφέρουν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα στην Premier League.

Οι «κόκκινοι» χάρη στο νικηφόρο σερί έντεκα αγώνων και τα στραβοπατήματα που είχαν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι στους τελευταίους τους αγώνες, έχουν καταφέρει να ανατρέψουν τα δεδομένα και τρεις αγωνιστικές πριν από την λήξη της σεζόν, είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 24χρόνια.

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ρότζερς υποδέχεται τους «μπλε» του Λονδίνου με έναν και μοναδικό στόχο, να κάνει ακόμα ένα βήμα για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Ενρίκε και τον τιμωρημένο Χέντερσον, ενώ αμφίβολος είναι ο Στάριτζ. Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο έχει ως στόχο τη συμμετοχή της Τσέλσι στον τελικό του Champions League, κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο, αφού η ομάδα του θα φτάσει για τρίτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, έχει προαναγγείλει πως θα παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Λονδρέζους, ώστε να είναι πιο φρέσκοι για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ατλέτικο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Νοκ άουτ είναι ο Τσεχ και ο Τέρι, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Ραμίρεζ. Αμφίβολοι οι Αζάρ και Ετό.

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Απριλίου 2014 (17:00)

Σάουθάμπτον-Έβερτον (14:45)
Φούλαμ-Χαλ Σίτι
Στόουκ Σίτι-Τότεναμ
Σουόνσι-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σάντερλαντ-Κάρντιφ (14:00)
Λίβερπουλ-Τσέλσι (16:05)
Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι (18:10)

Δευτέρα 28 Απιρλίου 2014

Άρσεναλ-Νιούκαστλ (22:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: