Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η μόνη λύση του Άρη!!

Θολό παραμένει το τοπίο στον Άρη, με τη διοίκηση Στεφανίδη να «ψάχνεται» για την εκκαθάριση της ΠΑΕ εν λειτουργία μέσω του άρθρου 106 που πρότεινε ο Αργύρης Αργυριάδης.

Η μόνη λύση του Άρη
Άγνωστο παραμένει το «αύριο» Άρη, δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που οριστικοποίησε τον υποβιβασμό του στη Football League.

Η διοίκηση Στεφανίδη αν και έχει πάρει το «Ο.Κ.» από το Πρωτοδικείο, ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα και φυσικά δεν έχει αποκτήσει νομιμότητα.

Όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με την άντληση κεφαλαίων να αποτελεί μονόδρομο για την βιωσιμότητα της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό πλάνο που φαίνεται να προωθείται είναι εκείνο της ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία που έχει προτείνει ο Αργύρης Αργυριάδης, νομικός που χειρίστηκε την πρώτη αίτηση του 99.

Για αυτή τη λύση χρειάζεται να βρεθεί ένας αξιόχρεος επενδυτής, αφού - με βάση το άρθρο 106 - βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα στοιχεία του ενεργητικού και όλη η ακίνητη περιουσία του Αρη μεταβιβάζεται σε όποιον δώσει τα περισσότερα (δηλαδή τον αξιόχρεο επενδυτή), περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ και τα χρέη μένουν στα φυσικά πρόσωπα.

Το αξιόχρεο του επενδυτή θα πρέπει να βεβαιώνεται από τράπεζα ή ΕΠΕΥ. «Αρα ο Αρης θα μπορούσε να είναι στη Β' Εθνική μόνο με 1,5 εκατ., χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ και τα χρέη δεν θα επανέλθουν ποτέ» όπως λέει χαρακτηριστικά στη SportDay ο γνωστός νομικός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: