Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κλείνει τα «μέτωπα»

Τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» προχωρούν στην ΑΕΚ, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό παράλληλα να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Κλείνει τα «μέτωπα»
Τις ημέρες του Πάσχα συνηθίζεται οι υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού να υπολειτουργούν, από τη Δευτέρα όμως ξεκινά ένας νέος κύκλος επαφών που αφορά το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης – με τη βοήθεια των συνεργατών του – έχουν καταστρώσει τα επόμενα βήματα και έχουν ως στόχο να εκδοθούν οι τελικές άδειες για να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Το μόνο που έχει απομείνει για να μπουν οι μπουλντόζες είναι η νομοθετική ρύθμιση και, βάσει των διαβεβαιώσεων που έχει πάρει ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» από κυβερνητικούς εκπροσώπους, όλα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές.

Επιφυλάξεις υπάρχουν, ωστόσο στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως επιτέλους η ρύθμιση θα μπει στη Βουλή άμεσα και θα ψηφιστεί -χωρίς απρόοπτα- από το Κοινοβούλιο, ώστε τον Ιούνιο να μπουν μπουλντόζες στο οικόπεδο της Φιλαδέλφειας.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ ασχολούνται και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού επιτελείου να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με παίκτες και μάνατζερ.

Οι επόμενες 4-5 κινήσεις που απομένουν για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ δεν θα γίνουν βιαστικά και θα γίνουν πολύ προσεκτικές επαφές.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται στη Σερβία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θέλει να «τσεκάρει» από κοντά τους Ντάνκο Λάζοβιτς (31 φορ της Παρτίζαν), Ντάρκο Λάζοβιτς (24χρονος ακραίος του Ερυθρού Αστέρα) και τον Ντράγκαν Μρτζα (έμπειρος φορ των φιλοξενούμενων).

Επίσης, στην «Ένωση» φέρονται να έχουν καλές συστάσεις και για τον Πέταρ Σκούλετιτς (23χρονος επιθετικός των γηπεδούχων). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: