Σάββατο 26 Απριλίου 2014

H τραγική σύμπτωση με τον Βιλανόβα!

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014, ο καρκίνος «παίρνει» από τη ζωή τον Τίτο Βιλανόβα. Ίδια μέρα πριν από 19χρόνια η επάρατη νόσος νίκησε και τον 23χρονο μπακ της Γιουβέντους, Αντρέα Φορτουνάτο.

H τραγική σύμπτωση με τον Βιλανόβα
Τη μάχη με την επάρατη νόσο έχασε στα 45 του χρόνια ο Τίτο Βιλανόβα στις 25 Απριλίου του 2014. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έδινε τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο στην παρωτίδα.

Την ίδια μέρα που η μοίρα αποφάσισε να πάρει από τη ζωή τον Καταλανό, πριν από 19χρόνια ακόμη ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου «έσβησε» από μια άλλη μορφή καρκίνου.

Στις 25 Απριλίου του 1995 και σε ηλικία μόλις 23χρονών ο Αντρέα Φορτουνάτο πέθανε από λευχαιμία. Ο Ιταλός αριστερός μπακ της Γιουβέντους έπασχε από σπάνια μορφής λευχαιμία και παρότι έδειχνε -μετά από περιπέτεια ενός χρόνου- να βγαίνει νικητής και να επανέρχεται σταδιακά και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τόσο με τους «μπιανκονέρι» όσο και με την εθνική ομάδα, προσβλήθηκε από πνευμονία, η οποία του έδωσε την … χαριστική βολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: