Σάββατο 26 Απριλίου 2014

O Γιώργος Κούδας στο gazzetta.gr!

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στο gazzetta.gr για τον μεγάλο τελικό, δίνοντας συγχαρητήρια στους δύο προπονητές, καυτηρίασε το πολεμικό κλίμα, αναφέρθηκε στις απουσίες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το τρόπαιο. 
Ο Μεγαλέξανδρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου με δηλώσεις του στο gazzetta αρχικά μίλησε για το ποιος είναι το φαβορί, αλλά και για τους Γεωργιάδη και Αναστασίου!
«Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει έναν τίτλο. Το παιχνίδι είναι 50-50 και θα κερδίσει η ομάδα που θέλει περισσότερο το Κύπελλο. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι δύο νέοι προπονητές οι Γεωργιάδης και Αναστασίου έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δύο ιδιαίτερα στον τεχνικό του Παναθηναϊκού καθώς με τόσα προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς κατάφερε να στήσει μια ομάδα που μάχεται και βρίσκεται στον τελικό».
-Ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για το προπονητικό τιμ;
«Είναι σοβαρές απουσίες καθώς πρόκειται για τρεις παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Όμως όποιοι παίκτες κι αν επιλεγούν το θεωρώ δεδομένο πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα γίνει ένα συγκρατημένο παιχνίδι και θα εξαρτηθεί σε τι μέρα θα βρεθούν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Αθανασιάδη έχει κι άλλους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν όπως οι Σαλπιγγίδης, Στοχ και Λούκας. Το γκολ προέρχεται από συλλογική προσπάθεια. Για να φτάσει η μπάλα στον επιθετικό θα πρέπει κάποιος άλλος παίκτης να ‘σερβίρει’ την κατάλληλη στιγμή την μπάλα».
-Ποια ομάδα δείχνει ότι θέλει περισσότερο το Κύπελλο;
«Και οι δύο ομάδες διψάνε για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ μετά από 11χρόνια που πήρε τον τελευταίο του τίτλο, αλλά και ο Παναθηναϊκός θέλουν πολύ αυτό το Κύπελλο. Όποια ομάδα το κατακτήσει τότε θα πάει με άλλο αέρα στην διαδικασία των play off».
-Ποια είναι η άποψή σας για όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί; Φρούριο το ΟΑΚΑ, ελικόπτερο να πετάει την στιγμής της μετακίνησης της ομάδας του ΠΑΟΚ, χιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου. Πως ηχούν όλα αυτά τα αυτιά σας;
«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλα αυτά να σταματήσουν. Είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορούν να μετακινηθούν φίλαθλοι από την μια μέρα της Ελλάδας στην άλλη. Δεν μπορούν πλέον οικογένειες να πάνε στο γήπεδο γιατί υπάρχει πολεμικό κλίμα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν συρματοπλέγματα στο γήπεδο και ελικόπτερα να πετάνε;
Αυτά εμείς δεν τα είχαμε. Υπήρχε η αντιπαλότητα όμως μέχρι εκεί. Έχουμε παίξει τόσους τελικούς και όλους στην Αθήνα ποτέ δεν είχαμε επεισόδια. Δεν λέω ότι θα γίνουν τώρα, απλά δεν ηχούν καλά στα αυτιά τα δικά μου να κινητοποιείται ένας τόσο μεγάλος μηχανισμός για να προστατεύσει φιλάθλους που θα πάνε στο γήπεδο. Είτε από την Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα. Δεν θα ξεχάσω πως όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ερχόντουσαν οι φίλαθλοι και μας έδιναν συγχαρητήρια και μάλιστα δεν ήταν υποστηρικτές του ΠΑΟΚ».
-Τι ευχή κάνει ο Γιώργος Κούδας ενόψει του τελικού κι αν θα βρεθεί στο Ολυμπιακό στάδιο;
«Αυτό που θέλω είναι να κερδίσει το ποδόσφαιρο χωρίς βία και φυσικά το Κύπελλο να το πάρει ΠΑΟΚ. Το ποθώ αυτό το τρόπαιο και θέλω να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρεθώ στο γήπεδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: