Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κι αν το γυρίσει με -3 β.;

«Ντου από Παντού» για την 5η και πλέον καθοριστική αγωνιστική των πλέι οφ. Η αγωνία στο κατακόρυφο για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι. Κι αν καταφέρει και μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, τότε στην Τούμπα, την έστω και άδεια Τούμπα…, όλα γίνονται.
Όλα ή τίποτα
Για τον ΠΑΟΚ, δηλαδή, το παιχνίδι της Τρίπολης είναι «όλα ή τίποτα». Αν ο Παναθηναϊκός πάρει αύριο καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτόν, τότε η 6η αγωνιστική δεν θα έχει κανένα νόημα, αφού η διαφορά θα έχει γίνει μεγαλύτερη από τους 3 β. που είναι τώρα.
Δύσκολο έργο και ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε αυτός εύκολο έργο. Ο Ατρόμητος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην βγει 4ος στα πλέι οφ και ξεκινήσει επίσημους αγώνες από πολύ νωρίς στα μέσα Ιουλίου.
Μην ξεχνάμε ότι η Λεωφόρος θα είναι άδεια, ενώ πλέον παίζει ρόλο και η κούραση.
Μπορεί να το γυρίσει;
Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα το φαβορί, όμως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να το γυρίσει. Κι ας έχει -3 β. από την τιμωρία.
Εντελώς απρόβλεπτα
Τα φετινά πλέι οφ με όλα όσα έχουν γίνει είναι εντελώς απρόβλεπτα. Για να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσουν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: